Rodomi 11 rezultatai

  • Kremas be glitimo ir Bianchetto triufelių kremas 170 gr

    5,10

    Cream ir Bianchetto triufelių kremas yra puikus parmezano ir triufelių mišinys. Puikus svarbiausių sūrių skonis, praturtintas trumų kvapu. Aukštos kokybės itališkos virtuvės ingredientas. Paprastas, bet brangus receptas, kreminis ir idealiai tinka naudoti įvairiems ruošiniams: padažas makaronams ar pagardas ryžiams, įdaras įdarytiems makaronams, puikiai tinka tepti ant skrudintos duonos. Protingas ir elegantiškas prisilietimas prie jūsų stalo!

    Skaityti viskąĮkeliama padaryta
  • Pievagrybių ir pievagrybių kremas be glitimo 180 gr

    4,68

    Pievagrybių ir pievagrybių kremas – tai skanios konsistencijos kreminis padažas, paruoštas iš daugiau nei 50 % grybų, padalytų tarp kiaulienos ir pievagrybių. Tai puikus vegetariškas padažas, ruošiamas iš geriausių ingredientų ir gali būti naudojamas prie rizoto, su šviežiais makaronais, tepamas ant duonos ar kaip įdaro pagrindas. Jis gali būti naudojamas grynas arba atskiestas grietinėle ar pienu.

    Aggiungi al carrelloĮkeliama padaryta
  • Parmezano sūrio ir Bianchetto triufelių kremas 80 gr

    6,66

    Specialūs patiekalai su Parmigiano Reggiano ir Bianchetto triufeliais. Keptuvėje paruoškite Specialità con Parmigiano e Tartufo padažą, nusausinkite makaronus, patroškinkite 1/2 minutės ir pridėkite parmezano, kad užbaigtumėte patiekalą.

    Skaityti viskąĮkeliama padaryta
  • Pistacijų kremas su juodojo šokolado grūdeliais 190 gr

    8,70

    Pistacijų kremas su sicilietiškomis pistacijomis ir tamsiais grūdeliais 100% „Modica SGN šokolado“ pagrindu.

    Aggiungi al carrelloĮkeliama padaryta
  • Sicilietiškas pistacijų kremas 190 gr

    8,10

    „Gusto“ sicilietiškas pistacijų kremas.

    Skaityti viskąĮkeliama padaryta
  • Juodųjų triufelių kremas be glitimo 180 gr

    5,40

    Juodųjų triufelių kremas praturtina stalus triufelių skoniu ir kvapu. Paprastas, bet brangus receptas, kreminis ir idealiai tinka naudoti įvairiems ruošiniams: kaip padažas prie makaronų ar kaip pagardas prie ryžių, kaip įdaru įdarytų makaronų, puikiai tinka kaip užtepėlė ant skrudintos duonos.

    Skaityti viskąĮkeliama padaryta
  • Artišokų ir juodųjų vasarinių triufelių kremas be glitimo 170 gr

    11,70

    Artišokų kremas su 5% juodu vasariniu triufeliu. Idealiai tinka skrebučiams ir pirmiesiems patiekalams pagardinti.

    Aggiungi al carrelloĮkeliama padaryta
  • Pievagrybių ir baltųjų triufelių kremas 80 gr

    8,10

    Specialūs patiekalai iš kiaulienos grybų ir baltųjų triufelių. Puikiai tinka kaip pagardas skrebučiams ir įdarams užkandžiams, pirmajam ir antrajam patiekalui, omletui ir bet kokiu atveju kaip visų patiekalų su triufeliais pagrindas.

    Aggiungi al carrelloĮkeliama padaryta
  • Pecorino Romano DOP kremas su brangiais juodaisiais triufeliais 80 gr

    8,64

    Specialūs patiekalai, pagaminti iš Pecorino Romano DOP ir vertinamų juodųjų triufelių. Idealiai tinka skrebučiams ir pirmiesiems patiekalams pagardinti.

    Skaityti viskąĮkeliama padaryta
  • Sicilijos pistacijų „Goody Cream“ 190 gr

    9,90

    Sicilietiškas pistacijų „Gusto“ kremas.

    Skaityti viskąĮkeliama padaryta
  • Pistacijų tepamasis kremas 190 gr

    6,60

    „Gusto“ tepamas pistacijų kremas. Sudėtis: Baltoji grietinėlė (cukrus, nehidrinti augaliniai aliejai ir riebalai (saulėgrąžų aliejus, kokosų aliejus, kakavos sviestas), nugriebto pieno milteliai [12%], išrūgų milteliai, emulsiklis (E322 sojų lecitinas), kvapioji medžiaga (vanilinas), pistacijos 20%, spalvos E100, E141.

    Skaityti viskąĮkeliama padaryta