Triufelių padažas su vertinamais juodaisiais triufeliais

6,60 - 15,90

Specialybės, pagamintos iš vertinamų juodųjų triufelių. Triufelių padažas puikiai tinka bet kokio tipo makaronams, omletams, picoms, brusketoms, skrebučiams papuošti.

SAUGIOS MOKĖJIMOS
  • Juostelių
  • Visa kortelė
  • "MasterCard"
  • "American Express
  • Atraskite kortelę
  • PayPal
  • Mokėkite Apple

Šis skanus patiekalas iš vertinamų juodųjų triufelių yra tikras gastronominis malonumas. Sodraus ir apgaubiančio skonio triufelių padažas yra idealus pasirinkimas norint sustiprinti daugelio patiekalų skonį. Dėl savo universalumo jis puikiai tinka bet kokio tipo makaronų garnyrui, nuo tagliatelle iki raviolių, suteikiant kiekvienam patiekalui prabangos ir rafinuotumo.

Švieži ir skanūs pievagrybiai (agaricus bisporus) yra pagrindiniai šio triufelių padažo ingredientai. Jų saldumas ir subtilumas harmoningai dera su juoduoju vasariniu triufeliu (tuber aestivum vitt.), kuris su nepakartojamu aromatu ir būdingu skoniu suteikia skanumo natą kiekvienam kąsniui.

Kiauliniai grybai (baravykai ir gimininga grupė) yra dar vienas vertingas šio padažo ingredientas, suteikiantis žemišką ir apgaubiantį skonį, kuris dar labiau praturtina jo skonį. Saulėgrąžų aliejus kruopščiai parinktas dėl lengvumo, todėl grybų ir triufelių skoniai išryškėja be persvaros.

Sudedamosios dalys yra meistriškai sumaišytos su cukrumi, druska ir pipirais, kad būtų pasiektas tobulas skonio balansas. Citrinų rūgštis (e330) kaip rūgštingumą reguliuojanti medžiaga padeda dar labiau sustiprinti triufelių padažo aromatą ir skonį.

Šiame gaminyje naudojamas vertinamas juodasis triufelis yra iš Italijos ar kitų Europos Sąjungos regionų, garantuojantis jo autentiškumą ir kilmę. Pasirinkimas naudoti juodąjį vasarinį triufelį suteikia gaivumo ir malonumo, todėl šis padažas yra puikus kompanionas kiekvieną sezoną.

Triufelių padažas yra idealus kompanionas prie įvairių patiekalų. Juo galite papuošti skanius omletus, gurmaniškas picas, nenugalimas brusketas ir skanius crostini. Kulinarinės galimybės yra neribotos, todėl galite eksperimentuoti ir nustebinti savo svečius savo skanumu ir rafinuotumu.

Su kiekvienu šaukštu šio triufelių padažo galite pasinerti į nepaprastą kulinarinę patirtį. Jo skonių turtingumas ir vertinamo juodojo triufelio subtilumas kiekvienam patiekalui suteiks elegancijos ir pavers jį gomurio švente. Patirkite jos magiją virtuvėje ir leiskite save sužavėti jos neabejotinu gerumu. Pasidalinkite šiuo unikaliu skanėstu su savo artimaisiais ir mėgaukitės neprilygstamos kulinarinės patirties malonumu.

Sudėtis: pievagrybiai (agaricus bisporus), kiauliniai grybai (baravykai ir gimininga grupė), saulėgrąžų aliejus, juodasis vasarinis triufelis (tuber aestivum vitt.) 5%, cukrus, druska, pipirai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis (e330), kvapiosios medžiagos. Triufelių kilmė: Italija/ES.

Galiojimo laikas: 24 mėnesių.

Naudojimas: Triufelių padažas puikiai tinka bet kokio tipo makaronams, omletams, picoms, brusketoms, skrebučiams papuošti.

Organoleptinės savybės: Konsistencija: kreminė, vidutinio intensyvumo Spalva: ruda su tamsesniais gabaliukais Kvapas: būdingas triufeliams Skonis: būdingas trumams

Alergenai: produktas be alergenų.

Maistinė vertė 100 g: Energija Kj 1344 / Kcal 321 Riebalai 31,4 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,3 g Angliavandenių 7,6 g iš kurių cukrų 3,1 g Ląstelienos 0,7 g Baltymai 1,8 g Druska 1,55 ,XNUMX g

svoris N / A
Formatas

180 gr., 500 gr

Markės pavadinimas

Kilmės šalis

Italija

HS kodas

21039090

Mokesčio tarifas

10

Atsiliepimai

Tačiau yra atsiliepimų.

Būkite pirmas, įvertinęs „Triufelių padažas su brangiais juodaisiais triufeliais“