1-12 rodo 29 rezultatus

  • Aštrus bruschetta, aštrus pomidorų padažas be glitimo 180 gr

    4,02

    Bruschetta Piccantina yra aštrus pomidorų padažas, puikiai tinkantis prie gruzdintų bulvyčių arba ant skrebučių per skanų aperityvą, prie burguignonne, siūlomas prie ant grotelių keptos mėsos ir ruošiant mėsainius. Jo paruošimui naudojame tik itališką pomidorų minkštimą ir aukščiausios kokybės ingredientus. Šlakelis čili pipirų padaro jį saldžiu ir skanu.

    Aggiungi al carrelloĮkeliama padaryta
  • Raudonųjų svogūnų konfitas be glitimo su Modenos IGP balzamiko actu 220 gr

    5,94

    Raudonųjų svogūnų konfitas su Modenos SGN balzamiko actu yra ypatingas uogienė, kuriai būdingos saldžiarūgštės natos ir intensyvi purpurinė ruda spalva. Šis padažas idealiai tinka su sūriu, jis pašlovina skonį, neužgoždamas skonio arba derinamas su įvairių rūšių mėsa. Patarimas: išbandykite su „Lardo di Colonnata“ arba su specialiu „Prosciutto crudo di Parma“. Tai unikalaus skonio retenybė, kurią malonu patiekti prie stalo.

    Aggiungi al carrelloĮkeliama padaryta
  • Kremas be glitimo ir Bianchetto triufelių kremas 170 gr

    5,10

    Cream ir Bianchetto triufelių kremas yra puikus parmezano ir triufelių mišinys. Puikus svarbiausių sūrių skonis, praturtintas trumų kvapu. Aukštos kokybės itališkos virtuvės ingredientas. Paprastas, bet brangus receptas, kreminis ir idealiai tinka naudoti įvairiems ruošiniams: padažas makaronams ar pagardas ryžiams, įdaras įdarytiems makaronams, puikiai tinka tepti ant skrudintos duonos. Protingas ir elegantiškas prisilietimas prie jūsų stalo!

    Skaityti viskąĮkeliama padaryta
  • Pievagrybių ir pievagrybių kremas be glitimo 180 gr

    4,68

    Pievagrybių ir pievagrybių kremas – tai skanios konsistencijos kreminis padažas, paruoštas iš daugiau nei 50 % grybų, padalytų tarp kiaulienos ir pievagrybių. Tai puikus vegetariškas padažas, ruošiamas iš geriausių ingredientų ir gali būti naudojamas prie rizoto, su šviežiais makaronais, tepamas ant duonos ar kaip įdaro pagrindas. Jis gali būti naudojamas grynas arba atskiestas grietinėle ar pienu.

    Aggiungi al carrelloĮkeliama padaryta
  • Pistacijų kremas su juodojo šokolado grūdeliais 190 gr

    8,70

    Pistacijų kremas su sicilietiškomis pistacijomis ir tamsiais grūdeliais 100% „Modica SGN šokolado“ pagrindu.

    Aggiungi al carrelloĮkeliama padaryta
  • Sicilietiškas pistacijų kremas 190 gr

    8,10

    „Gusto“ sicilietiškas pistacijų kremas.

    Skaityti viskąĮkeliama padaryta
  • Juodųjų triufelių kremas be glitimo 180 gr

    5,40

    Juodųjų triufelių kremas praturtina stalus triufelių skoniu ir kvapu. Paprastas, bet brangus receptas, kreminis ir idealiai tinka naudoti įvairiems ruošiniams: kaip padažas prie makaronų ar kaip pagardas prie ryžių, kaip įdaru įdarytų makaronų, puikiai tinka kaip užtepėlė ant skrudintos duonos.

    Skaityti viskąĮkeliama padaryta
  • Artišokų ir juodųjų vasarinių triufelių kremas be glitimo 170 gr

    11,70

    Artišokų kremas su 5% juodu vasariniu triufeliu. Idealiai tinka skrebučiams ir pirmiesiems patiekalams pagardinti.

    Aggiungi al carrelloĮkeliama padaryta
  • Sicilijos pistacijų „Goody Cream“ 190 gr

    9,90

    Sicilietiškas pistacijų „Gusto“ kremas.

    Skaityti viskąĮkeliama padaryta
  • Pistacijų tepamasis kremas 190 gr

    6,60

    „Gusto“ tepamas pistacijų kremas. Sudėtis: Baltoji grietinėlė (cukrus, nehidrinti augaliniai aliejai ir riebalai (saulėgrąžų aliejus, kokosų aliejus, kakavos sviestas), nugriebto pieno milteliai [12%], išrūgų milteliai, emulsiklis (E322 sojų lecitinas), kvapioji medžiaga (vanilinas), pistacijos 20%, spalvos E100, E141.

    Skaityti viskąĮkeliama padaryta
  • Kečupas be glitimo ir vasarinis triufelis 90 gr

    8,15

    Kompaktiškas kečupo kremas su 3% juodu vasariniu triufeliu. Idealiai tinka mėsai, šaltiems patiekalams, virtai mėsai, salotoms pagardinti.

    Aggiungi al carrelloĮkeliama padaryta
  • Ypač tyras alyvuogių aliejus su baltais triufeliais

    5,46 - 8,97

    Baltųjų triufelių skonio pagardas aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus pagrindu. Puikiai tinka kaip pagardas skrebučiams ir įdarams užkandžiams, pirmajam ir antrajam patiekalui, omletui ir bet kokiu atveju kaip visų patiekalų su triufeliais pagrindas.

    PasirinktiĮkeliama padaryta