1-12 rodo 40 rezultatus

  • Modenos IGP balzaminis actas su triufeliais 100 ml

    8,43

    Pagardas Modenos balzamiko acto pagrindu, pagardintas triufeliais. Puikiai tinka kaip salotų, rizoto, kiaušinių, mėsos ir sūrių pagardas.

    Aggiungi al carrelloĮkeliama padaryta
  • Nerūdijančio plieno triufelių pjaustyklė

    27,00

    Triufelių pjaustyklė, nerūdijančio plieno mandolina. Pagaminta Italijoje.

    Aggiungi al carrelloĮkeliama padaryta
  • Triufelių pjaustyklė iš maistinio polietileno

    36,00

    Pirmoji triufelių pjaustyklė pagaminta iš RVASVT patvirtinto maisto polietileno, kuris neleidžia medienai liestis su maistu. Triufelių pjaustyklę galima užsisakyti ir suasmeninti savo vardu.

    PasirinktiĮkeliama padaryta
  • Baltųjų triufelių sviestas

    10,71 - 48,09

    Specialūs patiekalai iš sviesto ir baltųjų triufelių. Puikiai tinka kaip pagardas skrebučiams ir įdarams užkandžiams, pirmajam ir antrajam patiekalui, omletui ir bet kokiu atveju kaip visų patiekalų su triufeliais pagrindas.

    PasirinktiĮkeliama padaryta
  • Vasaros trumų karpačas košerinis 80 gr

    22,32

    Specialybė, pagaminta iš vasarinių triufelių griežinėlių aliejuje. Košerinis sertifikuotas. Idealiai tinka skrebučiams ir pirmiesiems patiekalams pagardinti.

    Skaityti viskąĮkeliama padaryta
  • Baltųjų triufelių skonio užpilas aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus pagrindu 100 ml

    6,60

    Baltųjų triufelių skonio ypač tyras alyvuogių aliejus. Puikiai tinka kaip pagardas skrebučiams ir įdarams užkandžiams, pirmajam ir antrajam patiekalui, omletui ir bet kokiu atveju kaip visų patiekalų su triufeliais pagrindas.

    Aggiungi al carrelloĮkeliama padaryta
  • Parmezano sūrio ir Bianchetto triufelių kremas 80 gr

    6,66

    Specialūs patiekalai su Parmigiano Reggiano ir Bianchetto triufeliais. Keptuvėje paruoškite Specialità con Parmigiano e Tartufo padažą, nusausinkite makaronus, patroškinkite 1/2 minutės ir pridėkite parmezano, kad užbaigtumėte patiekalą.

    Skaityti viskąĮkeliama padaryta
  • Pievagrybių ir baltųjų triufelių kremas 80 gr

    8,10

    Specialūs patiekalai iš kiaulienos grybų ir baltųjų triufelių. Puikiai tinka kaip pagardas skrebučiams ir įdarams užkandžiams, pirmajam ir antrajam patiekalui, omletui ir bet kokiu atveju kaip visų patiekalų su triufeliais pagrindas.

    Aggiungi al carrelloĮkeliama padaryta
  • Pecorino Romano DOP kremas su brangiais juodaisiais triufeliais 80 gr

    8,64

    Specialūs patiekalai, pagaminti iš Pecorino Romano DOP ir vertinamų juodųjų triufelių. Idealiai tinka skrebučiams ir pirmiesiems patiekalams pagardinti.

    Skaityti viskąĮkeliama padaryta
  • Durian traškučiai su baltais triufeliais 40 gr

    Duriano traškučiai su baltais triufeliais 40 gr

    7,00

    Duriano traškučiai gaminami iš Durio genties augalo, kuris apima daug skirtingų veislių ir tarp kurių labiausiai paplitęs yra Durio zibethinus, vaisiais. Dėl didelio maistinių medžiagų, vitaminų ir maistinių medžiagų kiekio jis apibūdinamas kaip vaisių karalius.

    Aggiungi al carrelloĮkeliama padaryta
  • Kečupas ir vasarinis triufelis 90 gr

    5,82

    Kečupo ir vasarinių triufelių patiekalai. Idealiai tinka mėsai, šaltiems patiekalams, virtai mėsai, salotoms pagardinti.

    Aggiungi al carrelloĮkeliama padaryta
  • Majonezas ir juodasis vasarinis triufelis 80 gr

    5,82

    Kompaktiškas kremas majonezo ir juodųjų vasarinių triufelių pagrindu. Idealiai tinka žuviai, vėžiagyviams, mėsai, šaltiems patiekalams, virtai mėsai, salotoms pagardinti.

    Skaityti viskąĮkeliama padaryta