Modenos IGP balzaminis actas su triufeliais 100 ml
8,43€Pagardas Modenos balzamiko acto pagrindu, pagardintas triufeliais. Puikiai tinka kaip salotų, rizoto, kiaušinių, mėsos ir sūrių pagardas.
1-12 rodo 40 rezultatus
Pagardas Modenos balzamiko acto pagrindu, pagardintas triufeliais. Puikiai tinka kaip salotų, rizoto, kiaušinių, mėsos ir sūrių pagardas.
Triufelių pjaustyklė, nerūdijančio plieno mandolina. Pagaminta Italijoje.
Pirmoji triufelių pjaustyklė pagaminta iš RVASVT patvirtinto maisto polietileno, kuris neleidžia medienai liestis su maistu. Triufelių pjaustyklę galima užsisakyti ir suasmeninti savo vardu.
Specialūs patiekalai iš sviesto ir baltųjų triufelių. Puikiai tinka kaip pagardas skrebučiams ir įdarams užkandžiams, pirmajam ir antrajam patiekalui, omletui ir bet kokiu atveju kaip visų patiekalų su triufeliais pagrindas.
Specialybė, pagaminta iš vasarinių triufelių griežinėlių aliejuje. Košerinis sertifikuotas. Idealiai tinka skrebučiams ir pirmiesiems patiekalams pagardinti.
Baltųjų triufelių skonio ypač tyras alyvuogių aliejus. Puikiai tinka kaip pagardas skrebučiams ir įdarams užkandžiams, pirmajam ir antrajam patiekalui, omletui ir bet kokiu atveju kaip visų patiekalų su triufeliais pagrindas.
Specialūs patiekalai su Parmigiano Reggiano ir Bianchetto triufeliais. Keptuvėje paruoškite Specialità con Parmigiano e Tartufo padažą, nusausinkite makaronus, patroškinkite 1/2 minutės ir pridėkite parmezano, kad užbaigtumėte patiekalą.
Specialūs patiekalai iš kiaulienos grybų ir baltųjų triufelių. Puikiai tinka kaip pagardas skrebučiams ir įdarams užkandžiams, pirmajam ir antrajam patiekalui, omletui ir bet kokiu atveju kaip visų patiekalų su triufeliais pagrindas.
Specialūs patiekalai, pagaminti iš Pecorino Romano DOP ir vertinamų juodųjų triufelių. Idealiai tinka skrebučiams ir pirmiesiems patiekalams pagardinti.
Duriano traškučiai gaminami iš Durio genties augalo, kuris apima daug skirtingų veislių ir tarp kurių labiausiai paplitęs yra Durio zibethinus, vaisiais. Dėl didelio maistinių medžiagų, vitaminų ir maistinių medžiagų kiekio jis apibūdinamas kaip vaisių karalius.
Kečupo ir vasarinių triufelių patiekalai. Idealiai tinka mėsai, šaltiems patiekalams, virtai mėsai, salotoms pagardinti.
Kompaktiškas kremas majonezo ir juodųjų vasarinių triufelių pagrindu. Idealiai tinka žuviai, vėžiagyviams, mėsai, šaltiems patiekalams, virtai mėsai, salotoms pagardinti.