Modenos IGP balzaminis actas su triufeliais 100 ml
8,43€Pagardas Modenos balzamiko acto pagrindu, pagardintas triufeliais. Puikiai tinka kaip salotų, rizoto, kiaušinių, mėsos ir sūrių pagardas.
1-12 rodo 24 rezultatus
Pagardas Modenos balzamiko acto pagrindu, pagardintas triufeliais. Puikiai tinka kaip salotų, rizoto, kiaušinių, mėsos ir sūrių pagardas.
Specialūs patiekalai iš sviesto ir baltųjų triufelių. Puikiai tinka kaip pagardas skrebučiams ir įdarams užkandžiams, pirmajam ir antrajam patiekalui, omletui ir bet kokiu atveju kaip visų patiekalų su triufeliais pagrindas.
Pagardas aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus pagrindu, pagardintas baltais triufeliais (tuber magnatum pico). Puikiai tinka kaip pagardas skrebučiams ir įdarams užkandžiams, pirmajam ir antrajam patiekalui, omletui ir bet kokiu atveju kaip visų patiekalų su triufeliais pagrindas.
Pagardas aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus pagrindu, pagardintas juodaisiais triufeliais (tuber melanosporum vitt). Puikiai tinka kaip pagardas skrebučiams ir įdarams užkandžiams, pirmajam ir antrajam patiekalui, omletui ir bet kokiu atveju kaip visų patiekalų su triufeliais pagrindas.
Pistacijų pesto ir "Gusto" kiaulienos grybai.
Pesto su juodaisiais triufeliais gimė iš idėjos praturtinti mūsų klasikinį Genujos pesto vienu brangiausių ingredientų žemėje – juoduoju triufeliu. Paprastumas ir elegancija, susijungę unikaliame recepte, daro jį subtiliu gaminiu. Idealiai tinka užkandžiams, bet ir pirmiesiems patiekalams, trofie, gnocchi ir… kodėl gi ne? Su paprasta tyrele. Triufeliais ir pesto galite praturtinti net paprasčiausią patiekalą.
Ekologiškas Genujos pesto gaminamas iš pasirinktų ingredientų, griežtai ekologiškų žaliavų, o jo formulė sukurta taip, kad pasiūlytų gerą produktą už labai patrauklią kainą. Pagrindinis jo bruožas yra subalansuotas skonis ir kreminė tekstūra. Sensacingas produktas, tinkantis naudoti tiek su makaronais, tiek su užkandžiais.
Pesto alla Genovese ruošiamas naudojant tik itališką baziliką (36%). Subtilus baziliko kvapas dera su stipria puikaus itališko sūrio Pecorino nata. Būtent tokiu būdu visi ingredientai sujungiami ir sukuriamas tirštesnės konsistencijos receptas: puikiai tinka tiek pirmiesiems patiekalams, tiek tepamiems padažams.
Pagardas pistacijų pesto pagrindu su vasariniais triufeliais.
Ekologiškas raudonasis pesto receptas, kurį galima laikyti kambario temperatūroje 18 mėnesių, paruoštas iš žaliavų, gautų tik iš ekologinės žemdirbystės ir visiškai apdorotas aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejumi, itališku pomidorų minkštimu ir saulėje džiovintais pomidorais. Tiesiog išskirtinis produktas, kreminis ir kvapnus. Puikiai tinka žmonėms, kurie nori paragauti produktų, įsitikinę, kad žaliavos yra visiškai pagamintos iš ekologinio ūkininkavimo.