Vasaros trumų karpačas košerinis 80 gr
22,32€Specialybė, pagaminta iš vasarinių triufelių griežinėlių aliejuje. Košerinis sertifikuotas. Idealiai tinka skrebučiams ir pirmiesiems patiekalams pagardinti.
1-12 rodo 40 rezultatus
Specialybė, pagaminta iš vasarinių triufelių griežinėlių aliejuje. Košerinis sertifikuotas. Idealiai tinka skrebučiams ir pirmiesiems patiekalams pagardinti.
Baltųjų triufelių skonio ypač tyras alyvuogių aliejus. Puikiai tinka kaip pagardas skrebučiams ir įdarams užkandžiams, pirmajam ir antrajam patiekalui, omletui ir bet kokiu atveju kaip visų patiekalų su triufeliais pagrindas.
Specialūs patiekalai su Parmigiano Reggiano ir Bianchetto triufeliais. Keptuvėje paruoškite Specialità con Parmigiano e Tartufo padažą, nusausinkite makaronus, patroškinkite 1/2 minutės ir pridėkite parmezano, kad užbaigtumėte patiekalą.
Juodųjų triufelių kremas praturtina stalus triufelių skoniu ir kvapu. Paprastas, bet brangus receptas, kreminis ir idealiai tinka naudoti įvairiems ruošiniams: kaip padažas prie makaronų ar kaip pagardas prie ryžių, kaip įdaru įdarytų makaronų, puikiai tinka kaip užtepėlė ant skrudintos duonos.
Artišokų kremas su 5% juodu vasariniu triufeliu. Idealiai tinka skrebučiams ir pirmiesiems patiekalams pagardinti.
Specialūs patiekalai iš kiaulienos grybų ir baltųjų triufelių. Puikiai tinka kaip pagardas skrebučiams ir įdarams užkandžiams, pirmajam ir antrajam patiekalui, omletui ir bet kokiu atveju kaip visų patiekalų su triufeliais pagrindas.
Specialūs patiekalai, pagaminti iš Pecorino Romano DOP ir vertinamų juodųjų triufelių. Idealiai tinka skrebučiams ir pirmiesiems patiekalams pagardinti.
Kompaktiškas kečupo kremas su 3% juodu vasariniu triufeliu. Idealiai tinka mėsai, šaltiems patiekalams, virtai mėsai, salotoms pagardinti.
Kompaktiškas kremas majonezo ir juodųjų vasarinių triufelių pagrindu. Idealiai tinka žuviai, vėžiagyviams, mėsai, šaltiems patiekalams, virtai mėsai, salotoms pagardinti.
Saldumas su juodaisiais vasariniais triufeliais akacijų medaus pagrindu. Košerinis sertifikuotas.
Juodųjų vasarinių triufelių skonio delikatesas akacijų medaus pagrindu. Idealiai tinka kaip užkandis arba kaip antrasis patiekalas kartu su gerai brandintu Pecorino arba Fossa sūriu. Sūrių mišiniai su triufelių medumi.
Garstyčių ir juodųjų vasarinių triufelių gaminiai. Idealiai tinka žuviai, vėžiagyviams, mėsai, šaltiems patiekalams, virtai mėsai, salotoms pagardinti.