Rodomi 11 rezultatai

  • Kremas be glitimo ir Bianchetto triufelių kremas 170 gr

    5,10

    Cream ir Bianchetto triufelių kremas yra puikus parmezano ir triufelių mišinys. Puikus svarbiausių sūrių skonis, praturtintas trumų kvapu. Aukštos kokybės itališkos virtuvės ingredientas. Paprastas, bet brangus receptas, kreminis ir idealiai tinka naudoti įvairiems ruošiniams: padažas makaronams ar pagardas ryžiams, įdaras įdarytiems makaronams, puikiai tinka tepti ant skrudintos duonos. Protingas ir elegantiškas prisilietimas prie jūsų stalo!

    Skaityti viskąĮkeliama padaryta
  • Juodųjų triufelių kremas be glitimo 180 gr

    5,40

    Juodųjų triufelių kremas praturtina stalus triufelių skoniu ir kvapu. Paprastas, bet brangus receptas, kreminis ir idealiai tinka naudoti įvairiems ruošiniams: kaip padažas prie makaronų ar kaip pagardas prie ryžių, kaip įdaru įdarytų makaronų, puikiai tinka kaip užtepėlė ant skrudintos duonos.

    Skaityti viskąĮkeliama padaryta
  • Artišokų ir juodųjų vasarinių triufelių kremas be glitimo 170 gr

    11,70

    Artišokų kremas su 5% juodu vasariniu triufeliu. Idealiai tinka skrebučiams ir pirmiesiems patiekalams pagardinti.

    Aggiungi al carrelloĮkeliama padaryta
  • Kečupas be glitimo ir vasarinis triufelis 90 gr

    8,15

    Kompaktiškas kečupo kremas su 3% juodu vasariniu triufeliu. Idealiai tinka mėsai, šaltiems patiekalams, virtai mėsai, salotoms pagardinti.

    Aggiungi al carrelloĮkeliama padaryta
  • Ypač tyras alyvuogių aliejus su baltais triufeliais

    5,46 - 8,97

    Baltųjų triufelių skonio pagardas aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus pagrindu. Puikiai tinka kaip pagardas skrebučiams ir įdarams užkandžiams, pirmajam ir antrajam patiekalui, omletui ir bet kokiu atveju kaip visų patiekalų su triufeliais pagrindas.

    PasirinktiĮkeliama padaryta
  • Ypač tyras alyvuogių aliejus su juodaisiais triufeliais

    5,13 - 8,70

    Juodaisiais triufeliais pagardintas pagardas, pagamintas aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus pagrindu. Puikiai tinka kaip pagardas skrebučiams ir įdarams užkandžiams, pirmajam ir antrajam patiekalui, omletui ir bet kokiu atveju kaip visų patiekalų su triufeliais pagrindas.

    PasirinktiĮkeliama padaryta
  • Juodųjų triufelių pesto be glitimo 180 gr

    4,56

    Pesto su juodaisiais triufeliais gimė iš idėjos praturtinti mūsų klasikinį Genujos pesto vienu brangiausių ingredientų žemėje – juoduoju triufeliu. Paprastumas ir elegancija, susijungę unikaliame recepte, daro jį subtiliu gaminiu. Idealiai tinka užkandžiams, bet ir pirmiesiems patiekalams, trofie, gnocchi ir… kodėl gi ne? Su paprasta tyrele. Triufeliais ir pesto galite praturtinti net paprasčiausią patiekalą.

    Aggiungi al carrelloĮkeliama padaryta
  • Vasarinis triufelių pistacijų pesto 190 gr

    10,20

    Pagardas pistacijų pesto pagrindu su vasariniais triufeliais.

    Aggiungi al carrelloĮkeliama padaryta
  • Triufelių padažas, juodųjų triufelių padažas be glitimo 180 gr

    5,40

    Jei norite savo patiekaluose parodyti eleganciją, neatsisakydami paprastų dalykų natūralumo ir skonio, paragaukite mūsų juodojo triufelio padažo. Toks paruošimas yra „gatavų“ padažų karalienė. Jis ruošiamas su juodaisiais triufeliais ir puikiai tinka prie tokių paprastų patiekalų kaip kiaušinių makaronai, kepti kiaušiniai ir žalia mėsa. Idealus skonio ir tikslumo derinys.

    Aggiungi al carrelloĮkeliama padaryta
  • Juodųjų triufelių padažas be glitimo 180 gr

    3,54

    Juodųjų triufelių padažas yra raudonas padažas, pagamintas iš pomidorų minkštimo ir juodojo triufelio skonio. Kvapus padažas, kuris elegantiškai papuoš bet kokį ruošinį.

    Aggiungi al carrelloĮkeliama padaryta
  • Visos vasaros triufeliai 25 gr

    15,00

    Juodas vasarinis triufelis stikliniame indelyje. Idealiai tinka patiekalų ir užkandžių apdailai. Taip pat naudokite konservavimo skystį, esantį stiklainio viduje, kaip pagardą.

    Skaityti viskąĮkeliama padaryta