Kečupas be glitimo ir vasarinis triufelis 90 gr
8,15€Kompaktiškas kečupo kremas su 3% juodu vasariniu triufeliu. Idealiai tinka mėsai, šaltiems patiekalams, virtai mėsai, salotoms pagardinti.
Padažai: Genujos pesto, pistacijų pesto, Arrabbiata padažas, grybų grietinėlė, makaronų padažai. Pagaminta Italijoje.
13-24 rodo 40 rezultatus
Kompaktiškas kečupo kremas su 3% juodu vasariniu triufeliu. Idealiai tinka mėsai, šaltiems patiekalams, virtai mėsai, salotoms pagardinti.
Kompaktiškas kremas majonezo ir juodųjų vasarinių triufelių pagrindu. Idealiai tinka žuviai, vėžiagyviams, mėsai, šaltiems patiekalams, virtai mėsai, salotoms pagardinti.
Garstyčių ir juodųjų vasarinių triufelių gaminiai. Idealiai tinka žuviai, vėžiagyviams, mėsai, šaltiems patiekalams, virtai mėsai, salotoms pagardinti.
Pistacijų pesto ir "Gusto" kiaulienos grybai.
Pesto su juodaisiais triufeliais gimė iš idėjos praturtinti mūsų klasikinį Genujos pesto vienu brangiausių ingredientų žemėje – juoduoju triufeliu. Paprastumas ir elegancija, susijungę unikaliame recepte, daro jį subtiliu gaminiu. Idealiai tinka užkandžiams, bet ir pirmiesiems patiekalams, trofie, gnocchi ir… kodėl gi ne? Su paprasta tyrele. Triufeliais ir pesto galite praturtinti net paprasčiausią patiekalą.
Ekologiškas Genujos pesto gaminamas iš pasirinktų ingredientų, griežtai ekologiškų žaliavų, o jo formulė sukurta taip, kad pasiūlytų gerą produktą už labai patrauklią kainą. Pagrindinis jo bruožas yra subalansuotas skonis ir kreminė tekstūra. Sensacingas produktas, tinkantis naudoti tiek su makaronais, tiek su užkandžiais.
Pesto alla Genovese ruošiamas naudojant tik itališką baziliką (36%). Subtilus baziliko kvapas dera su stipria puikaus itališko sūrio Pecorino nata. Būtent tokiu būdu visi ingredientai sujungiami ir sukuriamas tirštesnės konsistencijos receptas: puikiai tinka tiek pirmiesiems patiekalams, tiek tepamiems padažams.
Pagardas pistacijų pesto pagrindu su vasariniais triufeliais.
Ekologiškas raudonasis pesto receptas, kurį galima laikyti kambario temperatūroje 18 mėnesių, paruoštas iš žaliavų, gautų tik iš ekologinės žemdirbystės ir visiškai apdorotas aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejumi, itališku pomidorų minkštimu ir saulėje džiovintais pomidorais. Tiesiog išskirtinis produktas, kreminis ir kvapnus. Puikiai tinka žmonėms, kurie nori paragauti produktų, įsitikinę, kad žaliavos yra visiškai pagamintos iš ekologinio ūkininkavimo.
Raudonasis pesto paprastai vadinamas „raudonuoju pesto alla genovese“ klasikinio pesto alla genovese broliu. Receptas pagamintas iš itališko baziliko, saulėgrąžų aliejaus ir aukščiausios kokybės džiovintų pomidorų. Saulėje džiovintų pomidorų naudojimas suteikia ryškiai raudoną spalvą, todėl šis pesto puikiai tinka makaronams, gnocchi pagardinti ar tepti ant skrudintos duonos.