-
4,02€
Bruschetta Piccantina yra aštrus pomidorų padažas, puikiai tinkantis prie gruzdintų bulvyčių arba ant skrebučių per skanų aperityvą, prie burguignonne, siūlomas prie ant grotelių keptos mėsos ir ruošiant mėsainius. Jo paruošimui naudojame tik itališką pomidorų minkštimą ir aukščiausios kokybės ingredientus. Šlakelis čili pipirų padaro jį saldžiu ir skanu.
-
11,76€
„Gusto“ pistacijų ir česnakų paštetas.
-
11,34€
Sicilietiškas pistacijų pesto “Gusto”.
-
9,60€
Pistacijų pesto ir "Gusto" kiaulienos grybai.
-
4,56€
Pesto su juodaisiais triufeliais gimė iš idėjos praturtinti mūsų klasikinį Genujos pesto vienu brangiausių ingredientų žemėje – juoduoju triufeliu. Paprastumas ir elegancija, susijungę unikaliame recepte, daro jį subtiliu gaminiu. Idealiai tinka užkandžiams, bet ir pirmiesiems patiekalams, trofie, gnocchi ir… kodėl gi ne? Su paprasta tyrele. Triufeliais ir pesto galite praturtinti net paprasčiausią patiekalą.
-
4,95€
Ekologiškas Genujos pesto gaminamas iš pasirinktų ingredientų, griežtai ekologiškų žaliavų, o jo formulė sukurta taip, kad pasiūlytų gerą produktą už labai patrauklią kainą. Pagrindinis jo bruožas yra subalansuotas skonis ir kreminė tekstūra. Sensacingas produktas, tinkantis naudoti tiek su makaronais, tiek su užkandžiais.
-
3,45€
Pesto alla Genovese ruošiamas naudojant tik itališką baziliką (36%). Subtilus baziliko kvapas dera su stipria puikaus itališko sūrio Pecorino nata. Būtent tokiu būdu visi ingredientai sujungiami ir sukuriamas tirštesnės konsistencijos receptas: puikiai tinka tiek pirmiesiems patiekalams, tiek tepamiems padažams.
-
10,20€
Pagardas pistacijų pesto pagrindu su vasariniais triufeliais.
-
4,95€
Ekologiškas raudonasis pesto receptas, kurį galima laikyti kambario temperatūroje 18 mėnesių, paruoštas iš žaliavų, gautų tik iš ekologinės žemdirbystės ir visiškai apdorotas aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejumi, itališku pomidorų minkštimu ir saulėje džiovintais pomidorais. Tiesiog išskirtinis produktas, kreminis ir kvapnus. Puikiai tinka žmonėms, kurie nori paragauti produktų, įsitikinę, kad žaliavos yra visiškai pagamintos iš ekologinio ūkininkavimo.
-
3,45€
Raudonasis pesto paprastai vadinamas „raudonuoju pesto alla genovese“ klasikinio pesto alla genovese broliu. Receptas pagamintas iš itališko baziliko, saulėgrąžų aliejaus ir aukščiausios kokybės džiovintų pomidorų. Saulėje džiovintų pomidorų naudojimas suteikia ryškiai raudoną spalvą, todėl šis pesto puikiai tinka makaronams, gnocchi pagardinti ar tepti ant skrudintos duonos.
-
4,44€
Šis veganiškas tofu pesto yra puiki alternatyva tradiciniam Genujos bazilikų pesto. Lengvesnis ir sveikesnis rezultatas nepakenkiant skoniui. Be glitimo ir laktozės, šis padažas idealiai tinka ne tik veganams, bet ir žmonėms, kurie netoleruoja laktozės. Anima Veg sūrį pakeitė tofu, kad gautų grynai veganišką rezultatą, neprarandant skonio ir kremiškumo. Labai rekomenduojama tiek veganams, tiek ne veganams!
-
3,87€
Ragù alla Bolognese yra tradicinis Emilijos virtuvės pagardas, ruošiamas iš itališko pomidorų minkštimo ir jautienos. Kiekviena šeima saugo receptą, perduodamą iš kartos į kartą, ir tas pats nutiko mūsų Bolonijos padažo receptui. Ir tokiu būdu norime pasiekti itališkus stalus su rankų darbo gaminiu, pagamintu naudojant geriausias žaliavas. Idealiai tinka su visų rūšių makaronais.