Rodomi 6 rezultatai

  • Aštrus bruschetta, aštrus pomidorų padažas be glitimo 180 gr

    4,02

    Bruschetta Piccantina yra aštrus pomidorų padažas, puikiai tinkantis prie gruzdintų bulvyčių arba ant skrebučių per skanų aperityvą, prie burguignonne, siūlomas prie ant grotelių keptos mėsos ir ruošiant mėsainius. Jo paruošimui naudojame tik itališką pomidorų minkštimą ir aukščiausios kokybės ingredientus. Šlakelis čili pipirų padaro jį saldžiu ir skanu.

    Aggiungi al carrelloĮkeliama padaryta
  • Kečupas ir vasarinis triufelis 90 gr

    5,82

    Kečupo ir vasarinių triufelių patiekalai. Idealiai tinka mėsai, šaltiems patiekalams, virtai mėsai, salotoms pagardinti.

    Aggiungi al carrelloĮkeliama padaryta
  • Bolognese padažas be glitimo 180 gr

    3,87

    Ragù alla Bolognese yra tradicinis Emilijos virtuvės pagardas, ruošiamas iš itališko pomidorų minkštimo ir jautienos. Kiekviena šeima saugo receptą, perduodamą iš kartos į kartą, ir tas pats nutiko mūsų Bolonijos padažo receptui. Ir tokiu būdu norime pasiekti itališkus stalus su rankų darbo gaminiu, pagamintu naudojant geriausias žaliavas. Idealiai tinka su visų rūšių makaronais.

    Aggiungi al carrelloĮkeliama padaryta
  • Juodasis vasarinis triufelių barbekiu padažas 80 gr

    5,82

    Pusiau skystas padažas su pomidorų pasta šašlykams, su juodais vasariniais triufeliais. Dėl ypatingo skonio ir dūmo aromato jis puikiai dera su įvairių rūšių mėsa ir daržovėmis.

    Aggiungi al carrelloĮkeliama padaryta
  • Triufelių padažas su baltais triufeliais

    7,74 - 13,50

    Specialybės su baltaisiais triufeliais. Idealiai tinka kaip pagardas skrebučiams ir įdarams užkandžiams, pirmajam ir antrajam patiekalui, omletui ir kaip visų patiekalų su trumais pagrindas.

    PasirinktiĮkeliama padaryta
  • Košerinis triufelių padažas 80 gr

    6,84 - 15,90

    Prieskoniai grybų ir triufelių pagrindu. Košerinis sertifikuotas. Idealiai tinka skrebučiams ir pirmiesiems patiekalams pagardinti.

    PasirinktiĮkeliama padaryta