Modenos IGP balzaminis actas su triufeliais 100 ml
8,43€Pagardas Modenos balzamiko acto pagrindu, pagardintas triufeliais. Puikiai tinka kaip salotų, rizoto, kiaušinių, mėsos ir sūrių pagardas.
1-12 rodo 35 rezultatus
Pagardas Modenos balzamiko acto pagrindu, pagardintas triufeliais. Puikiai tinka kaip salotų, rizoto, kiaušinių, mėsos ir sūrių pagardas.
Specialūs patiekalai iš sviesto ir baltųjų triufelių. Puikiai tinka kaip pagardas skrebučiams ir įdarams užkandžiams, pirmajam ir antrajam patiekalui, omletui ir bet kokiu atveju kaip visų patiekalų su triufeliais pagrindas.
Specialybė, pagaminta iš vasarinių triufelių griežinėlių aliejuje. Košerinis sertifikuotas. Idealiai tinka skrebučiams ir pirmiesiems patiekalams pagardinti.
Baltųjų triufelių skonio ypač tyras alyvuogių aliejus. Puikiai tinka kaip pagardas skrebučiams ir įdarams užkandžiams, pirmajam ir antrajam patiekalui, omletui ir bet kokiu atveju kaip visų patiekalų su triufeliais pagrindas.
Specialūs patiekalai su Parmigiano Reggiano ir Bianchetto triufeliais. Keptuvėje paruoškite Specialità con Parmigiano e Tartufo padažą, nusausinkite makaronus, patroškinkite 1/2 minutės ir pridėkite parmezano, kad užbaigtumėte patiekalą.
Specialūs patiekalai, pagaminti iš Pecorino Romano DOP ir vertinamų juodųjų triufelių. Idealiai tinka skrebučiams ir pirmiesiems patiekalams pagardinti.
Kečupo ir vasarinių triufelių patiekalai. Idealiai tinka mėsai, šaltiems patiekalams, virtai mėsai, salotoms pagardinti.
Kompaktiškas kremas majonezo ir juodųjų vasarinių triufelių pagrindu. Idealiai tinka žuviai, vėžiagyviams, mėsai, šaltiems patiekalams, virtai mėsai, salotoms pagardinti.
Saldumas su juodaisiais vasariniais triufeliais akacijų medaus pagrindu. Košerinis sertifikuotas.
Juodųjų vasarinių triufelių skonio delikatesas akacijų medaus pagrindu. Idealiai tinka kaip užkandis arba kaip antrasis patiekalas kartu su gerai brandintu Pecorino arba Fossa sūriu. Sūrių mišiniai su triufelių medumi.
Brangus juodųjų triufelių skonio delikatesas laukinių gėlių medaus pagrindu. Idealiai tinka kaip užkandis arba kaip antrasis patiekalas kartu su gerai brandintu Pecorino arba Fossa sūriu.
Garstyčių ir juodųjų vasarinių triufelių gaminiai. Idealiai tinka žuviai, vėžiagyviams, mėsai, šaltiems patiekalams, virtai mėsai, salotoms pagardinti.