Raudonųjų svogūnų konfitas be glitimo su Modenos IGP balzamiko actu 220 gr

5,94

Raudonųjų svogūnų konfitas su Modenos SGN balzamiko actu yra ypatingas uogienė, kuriai būdingos saldžiarūgštės natos ir intensyvi purpurinė ruda spalva. Šis padažas idealiai tinka su sūriu, jis pašlovina skonį, neužgoždamas skonio arba derinamas su įvairių rūšių mėsa. Patarimas: išbandykite su „Lardo di Colonnata“ arba su specialiu „Prosciutto crudo di Parma“. Tai unikalaus skonio retenybė, kurią malonu patiekti prie stalo.

232 prieinama

SAUGIOS MOKĖJIMOS
  • Juostelių
  • Visa kortelė
  • "MasterCard"
  • "American Express
  • Atraskite kortelę
  • PayPal
  • Mokėkite Apple
EAN: 8388776818763 COD: 1518 Kategorija: tag: , , , ,

Mūsų raudonųjų svogūnų konfitas su Modenos SGN balzamiko actu yra ypatingas džemas, išsiskiriantis saldžiarūgštėmis natomis ir intensyvia rusvai violetine spalva. Šis padažas yra tikras gastronomijos brangakmenis, galintis sustiprinti kiekvieno patiekalo skonį, jo niekada nepadaugindamas, todėl kiekvienas kulinarinis potyris yra unikalus ir nepamirštamas.

Dėl savo sodrios ir subtilios sudėties šis derinys puikiai tinka įvairių rūšių sūriams, sukuriant stebinantį ir malonų skonių derinį. Dėl subalansuoto ir rafinuoto skonio „confit“ puikiai tinka ir kartu su įvairių rūšių mėsa, kiekvienam patiekalui suteikiant subtilumo.

Patarimas: išbandykite su garsiuoju „Lardo di Colonnata“ – deriniu, kuris suteiks jūsų gomuriui precedento neturintį jutiminį potyrį. Be to, eksperimentuokite su specialiu „Parmos kumpiu“ ir leiskite save užkariauti skonių simfonija, kuri bus išleista.

Šis konfitas – kulinarinė retenybė, unikalaus skonio lobis, kuris leis nustebinti svečius skonių ir spalvų sprogimu. Tikrai malonu patiekti prie stalo, puikiai tinka praturtinti ir paįvairinti kiekvieną patiekalą savo elegancija ir rafinuotumu.

Kruopščiai parinktos sudedamosios dalys yra šio kostiumo sėkmės paslaptis. Raudonieji svogūnai, kurių sudėtyje yra 60 %, yra kruopščiai atrinkti, kad būtų užtikrinta maksimali kokybė ir skonis. Barbera d'Alba DOC vynas, aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus ir 3% Modenos SGN balzamiko actas praturtina confit apgaubiančiomis ir giliomis natomis. Druska ir cukrus užbaigia šį receptą, sustiprindami natūralų svogūnų skonį ir suteikdami subalansuotą bei harmoningą skonį. Mūsų raudonųjų svogūnų koše gali būti saliero pėdsakų, todėl smalsiems skoniams paruošimas dar labiau intriguoja.

Produkte nėra GMO, o tai garantuoja autentišką komfortą, tausojantį aplinką ir sąmoningą maisto pasirinkimą. Pasidalykite šia unikalia kulinarine patirtimi su savo artimaisiais ir leiskite save užkariauti nepakartojamu mūsų raudonųjų svogūnų konfito su Modenos SGN balzamiko actu skoniu. Kiekvieną valgį paverskite ypatinga proga ir mėgaukitės šiuo malonumu mylimų žmonių kompanijoje.

Sudėtis: Raudonieji svogūnai 60%, cukrus, Barbera d'Alba DOC vynas, aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, "Modenos IGP balzaminis actas" 3% (virta vynuogių misa, vyno actas), druska. Gali būti salierų pėdsakų. Produkte nėra GMO.

Galiojimo laikas: Suvartoti per 24 mėnesius.

Naudojimo būdas: toks, koks yra, paruoštas naudojimui.

Organoleptinės savybės: Konsistencija: kreminė su svogūnų gabalėliais Spalva: tamsiai violetinė Kvapas: būdingas raudoniesiems svogūnams Skonis: būdingas raudoniesiems svogūnams

Alergenai: gali turėti salierų pėdsakų. Be glitimo.

Pirminė pakuotė: Stiklinis indas + skardos dangtelis.

Maistinė vertė 100 g produkto: Energija: 1076 kJ / 254 kcal Riebalai: 0,4 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,1 g Angliavandenių: 59 g iš kurių cukrų 58 g Baltymai: 1,9 g Druska: 0,02 g

svoris 0,180 kg
Markės pavadinimas

Mokesčio tarifas

10

Atsiliepimai

Tačiau yra atsiliepimų.

Būkite pirmas, įvertinęs „Modenos IGP 220 gr raudonųjų svogūnų konfitas be glitimo su balzamiko actu“