Žiūrėti krepšelį „Artišokų ir juodųjų vasarinių triufelių kremas be glitimo 170 gr“ įtrauktas į jūsų krepšelį.
-
4,02€
Bruschetta Piccantina yra aštrus pomidorų padažas, puikiai tinkantis prie gruzdintų bulvyčių arba ant skrebučių per skanų aperityvą, prie burguignonne, siūlomas prie ant grotelių keptos mėsos ir ruošiant mėsainius. Jo paruošimui naudojame tik itališką pomidorų minkštimą ir aukščiausios kokybės ingredientus. Šlakelis čili pipirų padaro jį saldžiu ir skanu.
-
10,71€ - 48,09€
Specialūs patiekalai iš sviesto ir baltųjų triufelių. Puikiai tinka kaip pagardas skrebučiams ir įdarams užkandžiams, pirmajam ir antrajam patiekalui, omletui ir bet kokiu atveju kaip visų patiekalų su triufeliais pagrindas.
-
22,32€
Specialybė, pagaminta iš vasarinių triufelių griežinėlių aliejuje. Košerinis sertifikuotas. Idealiai tinka skrebučiams ir pirmiesiems patiekalams pagardinti.
-
5,94€
Raudonųjų svogūnų konfitas su Modenos SGN balzamiko actu yra ypatingas uogienė, kuriai būdingos saldžiarūgštės natos ir intensyvi purpurinė ruda spalva. Šis padažas idealiai tinka su sūriu, jis pašlovina skonį, neužgoždamas skonio arba derinamas su įvairių rūšių mėsa. Patarimas: išbandykite su „Lardo di Colonnata“ arba su specialiu „Prosciutto crudo di Parma“. Tai unikalaus skonio retenybė, kurią malonu patiekti prie stalo.
-
5,10€
Cream ir Bianchetto triufelių kremas yra puikus parmezano ir triufelių mišinys. Puikus svarbiausių sūrių skonis, praturtintas trumų kvapu. Aukštos kokybės itališkos virtuvės ingredientas. Paprastas, bet brangus receptas, kreminis ir idealiai tinka naudoti įvairiems ruošiniams: padažas makaronams ar pagardas ryžiams, įdaras įdarytiems makaronams, puikiai tinka tepti ant skrudintos duonos. Protingas ir elegantiškas prisilietimas prie jūsų stalo!
-
4,68€
Pievagrybių ir pievagrybių kremas – tai skanios konsistencijos kreminis padažas, paruoštas iš daugiau nei 50 % grybų, padalytų tarp kiaulienos ir pievagrybių. Tai puikus vegetariškas padažas, ruošiamas iš geriausių ingredientų ir gali būti naudojamas prie rizoto, su šviežiais makaronais, tepamas ant duonos ar kaip įdaro pagrindas. Jis gali būti naudojamas grynas arba atskiestas grietinėle ar pienu.
-
6,66€
Specialūs patiekalai su Parmigiano Reggiano ir Bianchetto triufeliais. Keptuvėje paruoškite Specialità con Parmigiano e Tartufo padažą, nusausinkite makaronus, patroškinkite 1/2 minutės ir pridėkite parmezano, kad užbaigtumėte patiekalą.
-
5,40€
Juodųjų triufelių kremas praturtina stalus triufelių skoniu ir kvapu. Paprastas, bet brangus receptas, kreminis ir idealiai tinka naudoti įvairiems ruošiniams: kaip padažas prie makaronų ar kaip pagardas prie ryžių, kaip įdaru įdarytų makaronų, puikiai tinka kaip užtepėlė ant skrudintos duonos.
-
11,70€
Artišokų kremas su 5% juodu vasariniu triufeliu. Idealiai tinka skrebučiams ir pirmiesiems patiekalams pagardinti.
-
8,10€
Specialūs patiekalai iš kiaulienos grybų ir baltųjų triufelių. Puikiai tinka kaip pagardas skrebučiams ir įdarams užkandžiams, pirmajam ir antrajam patiekalui, omletui ir bet kokiu atveju kaip visų patiekalų su triufeliais pagrindas.
-
8,64€
Specialūs patiekalai, pagaminti iš Pecorino Romano DOP ir vertinamų juodųjų triufelių. Idealiai tinka skrebučiams ir pirmiesiems patiekalams pagardinti.
-
5,82€
Kečupo ir vasarinių triufelių patiekalai. Idealiai tinka mėsai, šaltiems patiekalams, virtai mėsai, salotoms pagardinti.