Rodomi 12 rezultatai

  • Aštrus bruschetta, aštrus pomidorų padažas be glitimo 180 gr

    4,02

    Bruschetta Piccantina yra aštrus pomidorų padažas, puikiai tinkantis prie gruzdintų bulvyčių arba ant skrebučių per skanų aperityvą, prie burguignonne, siūlomas prie ant grotelių keptos mėsos ir ruošiant mėsainius. Jo paruošimui naudojame tik itališką pomidorų minkštimą ir aukščiausios kokybės ingredientus. Šlakelis čili pipirų padaro jį saldžiu ir skanu.

    Aggiungi al carrelloĮkeliama padaryta
  • Bolognese padažas be glitimo 180 gr

    3,87

    Ragù alla Bolognese yra tradicinis Emilijos virtuvės pagardas, ruošiamas iš itališko pomidorų minkštimo ir jautienos. Kiekviena šeima saugo receptą, perduodamą iš kartos į kartą, ir tas pats nutiko mūsų Bolonijos padažo receptui. Ir tokiu būdu norime pasiekti itališkus stalus su rankų darbo gaminiu, pagamintu naudojant geriausias žaliavas. Idealiai tinka su visų rūšių makaronais.

    Aggiungi al carrelloĮkeliama padaryta
  • Juodasis vasarinis triufelių barbekiu padažas 80 gr

    5,82

    Pusiau skystas padažas su pomidorų pasta šašlykams, su juodais vasariniais triufeliais. Dėl ypatingo skonio ir dūmo aromato jis puikiai dera su įvairių rūšių mėsa ir daržovėmis.

    Aggiungi al carrelloĮkeliama padaryta
  • Triufelių sojų padažas 100 ml

    6,15

    Pagardas triufelių sojų padažo pagrindu. Puikiai tinka ant sušių ir sašimių bei kaip salotų, ryžių ir žuvies pagardas. Jis pagerina maisto, su kuriuo jis pridedamas, skonį, todėl jie yra skanūs ir skanūs.

    Aggiungi al carrelloĮkeliama padaryta
  • Juodas padažas su juodaisiais vasariniais triufeliais 5% 180 gr

    9,30

    Juodas padažas su 5% juodųjų vasarinių triufelių. Idealiai tinka kaip pagardas skrebučiams ir įdarams užkandžiams, pirmajam ir antrajam patiekalui, omletui ir kaip visų patiekalų su triufeliais pagrindas.

    Aggiungi al carrelloĮkeliama padaryta
  • Juodasis vasarinis triufelių trumų padažas

    3,75 - 16,50

    Juodasis vasarinis triufelių ir grybų padažas. Idealiai tinka kaip pagardas skrebučiams ir įdarams užkandžiams, pirmajam ir antrajam patiekalui, omletui ir kaip visų patiekalų su trumais pagrindas.

    PasirinktiĮkeliama padaryta
  • Triufelių padažas su baltais triufeliais

    7,74 - 13,50

    Specialybės su baltaisiais triufeliais. Idealiai tinka kaip pagardas skrebučiams ir įdarams užkandžiams, pirmajam ir antrajam patiekalui, omletui ir kaip visų patiekalų su trumais pagrindas.

    PasirinktiĮkeliama padaryta
  • Triufelių padažas su vasariniais triufeliais 20% 80 gr

    9,54

    Specialūs patiekalai, kurių sudėtyje yra 20 % vasarinių triufelių. Idealiai tinka kaip pagardas skrebučiams ir įdarams užkandžiams, pirmajam ir antrajam patiekalui, omletui ir kaip visų patiekalų su trumais pagrindas.

    Aggiungi al carrelloĮkeliama padaryta
  • Triufelių padažas su vertinamais juodaisiais triufeliais

    6,60 - 15,90

    Specialybės, pagamintos iš vertinamų juodųjų triufelių. Triufelių padažas puikiai tinka bet kokio tipo makaronams, omletams, picoms, brusketoms, skrebučiams papuošti.

    PasirinktiĮkeliama padaryta
  • Triufelių padažas su brangiais juodaisiais triufeliais 3% 80 gr

    7,56

    Specialūs patiekalai, pagaminti iš 3% vertinamų juodųjų triufelių. Idealiai tinka kaip pagardas skrebučiams ir įdarams užkandžiams, pirmajam ir antrajam patiekalui, omletui ir kaip visų patiekalų su trumais pagrindas.

    Skaityti viskąĮkeliama padaryta
  • Košerinis triufelių padažas 80 gr

    6,84 - 15,90

    Prieskoniai grybų ir triufelių pagrindu. Košerinis sertifikuotas. Idealiai tinka skrebučiams ir pirmiesiems patiekalams pagardinti.

    PasirinktiĮkeliama padaryta
  • Triufelių padažas, juodųjų triufelių padažas be glitimo 180 gr

    5,40

    Jei norite savo patiekaluose parodyti eleganciją, neatsisakydami paprastų dalykų natūralumo ir skonio, paragaukite mūsų juodojo triufelio padažo. Toks paruošimas yra „gatavų“ padažų karalienė. Jis ruošiamas su juodaisiais triufeliais ir puikiai tinka prie tokių paprastų patiekalų kaip kiaušinių makaronai, kepti kiaušiniai ir žalia mėsa. Idealus skonio ir tikslumo derinys.

    Aggiungi al carrelloĮkeliama padaryta