Triufelių padažas su brangiais juodaisiais triufeliais 3% 80 gr

7,56

Specialūs patiekalai, pagaminti iš 3% vertinamų juodųjų triufelių. Idealiai tinka kaip pagardas skrebučiams ir įdarams užkandžiams, pirmajam ir antrajam patiekalui, omletui ir kaip visų patiekalų su trumais pagrindas.

parduota

SAUGIOS MOKĖJIMOS
  • Juostelių
  • Visa kortelė
  • "MasterCard"
  • "American Express
  • Atraskite kortelę
  • PayPal
  • Mokėkite Apple

Praktiškame 3 gramų indelyje esantis trumų padažas su 80% smulkiu juodu triufeliu yra intensyvaus ir nenugalimo skonio sprogimas. Šis padažas, paruoštas kruopščiai ir dėmesingai detalėms, siūlo skanų ingredientų derinį, kuris harmoningai susimaišo ir sukuria aukštos kokybės gurmanišką pagardą.

Sagos grybai, Agaricus bisporus, suteikia padažui sodrų ir kvapnų pagrindą. Saulėgrąžų sėklų aliejus derinamas su ingredientais, suteikdamas šilkinę ir apgaubiančią tekstūrą. Vertinamas juodasis triufelis (Tuber melanosporum Vitt.), kurio sudėtyje yra 3%, yra neabejotinas šio padažo veikėjas, suteikiantis jam išskirtinį aromatą ir nepakartojamą skonį. Jo buvimas prieskoniams suteikia prabangos ir rafinuotumo.

Porcini grybai, įskaitant Baravykus Edulis ir kitus giminingos grupės narius, praturtina padažą giliu, žemišku skoniu, o tai prisideda prie skonio sudėtingumo. Kruopščiai atrinkti aromatai dar labiau sustiprina aromatinį potyrį, o druska ir pipirai reguliuoja skonį ir aštrumą. Šis padažas pagamintas be glitimo ar konservantų, todėl tinka net tiems, kurie laikosi dietos be glitimo. Šių ingredientų nebuvimas garantuoja skonio grynumą ir autentiškumą.

Triufelių padažas su 3% smulkių juodųjų triufelių yra rafinuotumas, kurį galima pridėti prie įvairių patiekalų. Galite jį naudoti norėdami praturtinti užkandžius, pirmuosius patiekalus, antruosius patiekalus ar net suteikti savo gurmaniškiems sumuštiniams ypatingą atspalvį. Dėl intensyvių skonių derinio šis padažas kiekvieną patiekalą paverčia unikalia ir įsimintina kulinarine patirtimi.

Sudėtis: pievagrybiai (Agaricus bisporus), saulėgrąžų aliejus, juodasis triufelis (Tuber melanosporum Vitt.) 3%, kiauliniai grybai (Boletus Edulis ir gimininga grupė), kvapiosios medžiagos, druska, cukrus, pipirai.

Galiojimo laikas: 36 mėnesių.

Naudojimas: Norint maksimaliai išnaudoti produkto savybes, vienam žmogui rekomenduojama sunaudoti 15-20 g grietinėlės, 5 minutes kaitinant keptuvėje, įpylus tik druskos ir aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus. Idealiai tinka kaip pagardas skrebučiams ir įdarams užkandžiams, pirmajam ir antrajam patiekalui, omletui ir kaip visų patiekalų su trumais pagrindas.

Alergenai: gaminyje nėra alergiją sukeliančių medžiagų ar produktų, kurių sudėtyje yra tokių komponentų. Surinkimo, perkėlimo ir apdorojimo metu gaminiui nekyla kryžminio užteršimo pavojaus. Sudėtyje nėra glitimo ar konservantų.

Maistinė vertė 100 g: Energija Kj 1015 / Kcal 246 Riebalai 24,1 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,8 g Angliavandenių 4,7 g iš kurių cukrų 2,2 g Ląstelienos 0,7 g Baltymai 2,3 g Druska 3,8 ,XNUMX g

svoris 0,080 kg
Markės pavadinimas

Kilmės šalis

Italija

HS kodas

21039090

Mokesčio tarifas

10

Atsiliepimai

Tačiau yra atsiliepimų.

Būkite pirmas, įvertinęs „Triufelių padažas su tauriaisiais juodaisiais triufeliais 3% 80 gr“