Vasaros trumų karpačas košerinis 80 gr
22,32€Specialybė, pagaminta iš vasarinių triufelių griežinėlių aliejuje. Košerinis sertifikuotas. Idealiai tinka skrebučiams ir pirmiesiems patiekalams pagardinti.
1-12 rodo 17 rezultatus
Specialybė, pagaminta iš vasarinių triufelių griežinėlių aliejuje. Košerinis sertifikuotas. Idealiai tinka skrebučiams ir pirmiesiems patiekalams pagardinti.
Kečupo ir vasarinių triufelių patiekalai. Idealiai tinka mėsai, šaltiems patiekalams, virtai mėsai, salotoms pagardinti.
Kompaktiškas kečupo kremas su 3% juodu vasariniu triufeliu. Idealiai tinka mėsai, šaltiems patiekalams, virtai mėsai, salotoms pagardinti.
Kompaktiškas kremas majonezo ir juodųjų vasarinių triufelių pagrindu. Idealiai tinka žuviai, vėžiagyviams, mėsai, šaltiems patiekalams, virtai mėsai, salotoms pagardinti.
Juodųjų vasarinių triufelių skonio delikatesas akacijų medaus pagrindu. Idealiai tinka kaip užkandis arba kaip antrasis patiekalas kartu su gerai brandintu Pecorino arba Fossa sūriu. Sūrių mišiniai su triufelių medumi.
Garstyčių ir juodųjų vasarinių triufelių gaminiai. Idealiai tinka žuviai, vėžiagyviams, mėsai, šaltiems patiekalams, virtai mėsai, salotoms pagardinti.
Polenta su juodu vasariniu triufeliu PET indelyje.
Carnaroli ryžiai su juodaisiais vasariniais triufeliais PET indelyje. Skanus pirmas patiekalas. Norėdami gauti geriausius rezultatus, išvirkite ryžius 60 cl. pasūdyto vandens apie 20 min., baigiant virti pagal skonį įberkite parmezano.
Pusiau skystas padažas su pomidorų pasta šašlykams, su juodais vasariniais triufeliais. Dėl ypatingo skonio ir dūmo aromato jis puikiai dera su įvairių rūšių mėsa ir daržovėmis.
Juodas padažas su 5% juodųjų vasarinių triufelių. Idealiai tinka kaip pagardas skrebučiams ir įdarams užkandžiams, pirmajam ir antrajam patiekalui, omletui ir kaip visų patiekalų su triufeliais pagrindas.
Juodasis vasarinis triufelių ir grybų padažas. Idealiai tinka kaip pagardas skrebučiams ir įdarams užkandžiams, pirmajam ir antrajam patiekalui, omletui ir kaip visų patiekalų su trumais pagrindas.
Specialūs patiekalai, kurių sudėtyje yra 20 % vasarinių triufelių. Idealiai tinka kaip pagardas skrebučiams ir įdarams užkandžiams, pirmajam ir antrajam patiekalui, omletui ir kaip visų patiekalų su trumais pagrindas.