Carnaroli ryžiai su juodaisiais vasariniais triufeliais 350 gr

9,45

Carnaroli ryžiai su juodaisiais vasariniais triufeliais PET indelyje. Skanus pirmas patiekalas. Norėdami gauti geriausius rezultatus, išvirkite ryžius 60 cl. pasūdyto vandens apie 20 min., baigiant virti pagal skonį įberkite parmezano.

parduota

SAUGIOS MOKĖJIMOS
  • Juostelių
  • Visa kortelė
  • "MasterCard"
  • "American Express
  • Atraskite kortelę
  • PayPal
  • Mokėkite Apple

Mūsų Carnaroli ryžiai su juodaisiais vasariniais triufeliais yra nepaprastas Carnaroli ryžių taurumo ir apgaubiančio juodojo vasarinio triufelio aromato derinys. Kūrinys, suderinantis tradiciją ir rafinuotumą, suteikiantis gyvybės nepaprasto gėrio ir svaiginančio aromato patiekalui.

Šio patiekalo pagrindas – žinomieji Carnaroli ryžiai, parinkti dėl gebėjimo sugerti skonius ir palaipsniui juos atpalaiduoti gaminant. Kreminės tekstūros ir sodrios šerdies Carnaroli ryžiai puikiai tinka sukurti patiekalą, kuris užburia gomurį kiekvienu kąsniu.

Stebuklingą atspalvį šiam patiekalui suteikia 1% džiovinti vasariniai triufeliai, gaunami iš vertinamo Tuber aestivum Vitt. Šis juodasis vasarinis triufelis, pasižymintis būdingu aromatu ir elegancija, harmoningai dera su ryžiais, suteikdamas nepakartojamą skonio gylį. Kiekviena šakutė yra skonių simfonija, kurioje juodasis vasarinis triufelis sujungia ryžius ir puikiai suderina skonius.

Norėdami paruošti šį skanų pirmąjį patiekalą, rekomenduojame ryžius virti 60 cl pasūdyto vandens apie 20 minučių. Tai leis ryžiams virti lėtai, sugeriant vandenį ir pasiekti tą al dente konsistenciją, kuri būdinga Carnaroli ryžiams. Kai iškeps, galite pridėti mėgstamo sūrio, pavyzdžiui, parmezano, kad patiekalas būtų dar labiau kreminis ir nepaprastas skonis.

Šie Carnaroli ryžiai su juodais vasaros triufeliais ne tik suteikia nepamirštamą kulinarinę patirtį, bet ir yra puikus pasirinkimas ieškantiems patiekalo be glitimo ar konservantų. Itališkų skonių autentiškumą ir juodojo triufelio subtilumą ant stalo suteikiantis patiekalas, kiekvienam kąsneliui suteikiantis gastronominio malonumo sprogimą.

Sudėtis: Carnaroli ryžiai 98%, džiovinti vasariniai triufeliai 1% (Tuber aestivum Vitt.), kvapioji medžiaga.

Galiojimo laikas: 24 mėnesių.

Naudojimo būdas: Skanus pirmasis patiekalas. Norėdami gauti geriausius rezultatus, išvirkite ryžius 60 cl. pasūdyto vandens apie 20 min., baigiant virti pagal skonį įberkite parmezano.

Organoleptinės savybės: Išvaizda: įprasta Spalva: balta su triufelių gabaliukais Kvapas: būdingas produktui ir malonus Būklė: vientisa

Alergenai: gaminyje nėra alergiją sukeliančių medžiagų ar produktų, kurių sudėtyje yra tokių komponentų. Surinkimo, perkėlimo ir apdorojimo metu gaminiui nekyla kryžminio užteršimo pavojaus. Sudėtyje nėra glitimo ar konservantų.

Maistinė vertė 100 g: Energija Kj 1502 / Kcal 354 Riebalai 0,9 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,2 g Angliavandenių 78 g iš kurių cukrų 0,2 g Ląstelienos 2,7 g Baltymai 7,6 g Druska 0,01 ,XNUMX g

svoris 0,350 kg
Markės pavadinimas

Kilmės šalis

Italija

Mokesčio tarifas

4

Atsiliepimai

Tačiau yra atsiliepimų.

Būkite pirmas, įvertinęs „Carnaroli ryžiai su juodaisiais vasariniais triufeliais 350 gr“