Vasaros trumų karpačas košerinis 80 gr
22,32€Specialybė, pagaminta iš vasarinių triufelių griežinėlių aliejuje. Košerinis sertifikuotas. Idealiai tinka skrebučiams ir pirmiesiems patiekalams pagardinti.
Rodomi 12 rezultatai
Specialybė, pagaminta iš vasarinių triufelių griežinėlių aliejuje. Košerinis sertifikuotas. Idealiai tinka skrebučiams ir pirmiesiems patiekalams pagardinti.
Juodųjų triufelių kremas praturtina stalus triufelių skoniu ir kvapu. Paprastas, bet brangus receptas, kreminis ir idealiai tinka naudoti įvairiems ruošiniams: kaip padažas prie makaronų ar kaip pagardas prie ryžių, kaip įdaru įdarytų makaronų, puikiai tinka kaip užtepėlė ant skrudintos duonos.
Kečupo ir vasarinių triufelių patiekalai. Idealiai tinka mėsai, šaltiems patiekalams, virtai mėsai, salotoms pagardinti.
Garstyčių ir juodųjų vasarinių triufelių gaminiai. Idealiai tinka žuviai, vėžiagyviams, mėsai, šaltiems patiekalams, virtai mėsai, salotoms pagardinti.
Pagardas aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus pagrindu, pagardintas juodaisiais triufeliais (tuber melanosporum vitt). Puikiai tinka kaip pagardas skrebučiams ir įdarams užkandžiams, pirmajam ir antrajam patiekalui, omletui ir bet kokiu atveju kaip visų patiekalų su triufeliais pagrindas. Mūsų puikūs aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejai yra kulinarinis malonumas. Sviestiniai, glotnios tekstūros ir kvapnūs aliejai patiks išrankiems gurmanams ir naujokams kulinarams. Mūsų juodųjų triufelių aliejus yra stipresnis nei baltųjų triufelių aliejus, kurį smulkiomis partijomis gamina amatininkai, panardinantys smulkius triufelius į ypač tyrą alyvuogių aliejų.
Juodaisiais triufeliais pagardintas pagardas, pagamintas aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus pagrindu. Puikiai tinka kaip pagardas skrebučiams ir įdarams užkandžiams, pirmajam ir antrajam patiekalui, omletui ir bet kokiu atveju kaip visų patiekalų su triufeliais pagrindas.
Juodas padažas su 5% juodųjų vasarinių triufelių. Idealiai tinka kaip pagardas skrebučiams ir įdarams užkandžiams, pirmajam ir antrajam patiekalui, omletui ir kaip visų patiekalų su triufeliais pagrindas.
Juodųjų triufelių padažas yra raudonas padažas, pagamintas iš pomidorų minkštimo ir juodojo triufelio skonio. Kvapus padažas, kuris elegantiškai papuoš bet kokį ruošinį.
Arrabbiata padažas yra vienas žinomiausių ir mėgstamiausių romėnų virtuvės receptų. Nedaug paprastų ingredientų pagardui, vertinamų visame pasaulyje. Šį padažą ruošiame naudodami tik itališką pomidorų minkštimą, aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejų ir čili pipirą. Lėkštė penų su mūsų Arrabbiata padažu puikiai tiks visiems renginiams: netikėtiems svečiams, vidurnakčio makaronams ar supakuotiems pietums prie jūros.
Sausi kiaušinių makaronai su juodaisiais triufeliais. Rankų darbo makaronai, pagaminti Antico Pastaio iš Abbruzzo.
Kiaušinių makaronai su Bianchetto triufeliais. Naudojami kiaušiniai iš laisvai laikomų vištų, šeriamų tik NE GMO grūdais. Atrinkti kietieji kviečiai yra NE GMO, auginami, laikomi ir brandinami tik Markės regione. Sertifikuota ekologiška, kad išlaikytų aukštą glitimo ir granulometrinį indeksą, išvengtų lipnumo ir garantuotų makaronų tekstūrą bei sandarumą verdant.
Pagardas, pagamintas iš aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus ir Modenos IGP balzamiko acto. Puikiai tinka kaip salotų, rizoto, kiaušinių, mėsos ir sūrių pagardas.