Kiaušinių tagliolini su Bianchetto triufeliais 250 gr

11,70

Kiaušinių makaronai su Bianchetto triufeliais. Naudojami kiaušiniai iš laisvai laikomų vištų, šeriamų tik NE GMO grūdais. Atrinkti kietieji kviečiai yra NE GMO, auginami, laikomi ir brandinami tik Markės regione. Sertifikuota ekologiška, kad išlaikytų aukštą glitimo ir granulometrinį indeksą, išvengtų lipnumo ir garantuotų makaronų tekstūrą bei sandarumą verdant.

parduota

SAUGIOS MOKĖJIMOS
  • Juostelių
  • Visa kortelė
  • "MasterCard"
  • "American Express
  • Atraskite kortelę
  • PayPal
  • Mokėkite Apple

Mūsų išskirtinis kiaušinis „Tagliolini“ su Bianchetto triufeliu yra autentiškas kulinarinis malonumas su aukštos kokybės ingredientų deriniu, kuris harmoningai susimaišo ir sukuria skanų ir rafinuotą patiekalą.

Šių tagliolini pagrindą sudaro itališkos kilmės kietųjų kviečių manų kruopos, kurios garantuoja tobulą tekstūrą ir autentišką skonį. Švieži kiaušiniai, kurie sudaro 33,4 % tešlos, suteikia tagliolini unikalų sodrumą ir tekstūrą, todėl kiekvienas kąsnis suteikia malonumą gomuriui.

Tačiau būtent Bianchetto triufelis (Tuber borchii Vitt.) yra tikroji šio kulinarinio kūrinio žvaigždė. Puikaus aromato ir subtilaus skonio „Bianchetto“ triufelis suteikia tagliolini elegancijos ir rafinuotumo. 40% Bianchetto triufelio buvimas gatavame produkte garantuoja autentišką skonį, kuris išsiskiria iš minios.

Ingredientų derinį užbaigia vanduo ir druska, kurie veikia sinergijoje, kad subalansuotų skonius ir sukurtų tobulą skonių harmoniją. Be to, buvo pridėtas aromatas, kuris dar labiau pabrėžia skonių gilumą, suteikdamas kviečiantį aromatą, kuris pasklinda vos atidarius pakuotę.

Šių kiaušinių tagliolini paruošimas su Bianchetto Truffle yra labai paprastas. Tiesiog pavirkite juos verdančiame vandenyje vos 2 minutes ir jie bus paruošti mėgautis. Galite patiekti su paprastu sviestu ir šalavijais, kad pagerintumėte trumų skonį, arba su lengvu kremo pagrindu, kad gautumėte kreminės ir nenugalimos tekstūros.

Nesvarbu, ar ruošiate ypatingą patiekalą sau ar savo svečiams, „White Truffle Egg Tagliolini“ yra puikus pasirinkimas norint pakelti valgymo patirtį į kitą lygį. Mėgaukitės nepakartojamu šių tagliolini aromatu ir unikaliu skoniu ir leiskite save nugabenti į gastronominę autentiško malonumo kelionę.

Sudėtis: kietųjų kviečių manų kruopos (kviečių kilmė: Italija), švieži kiaušiniai (33,4%), baltasis triufelis (Tuber borchii Vitt.) 40% (0,6% gatavas produktas), vanduo, druska, kvapiosios medžiagos.

Konservavimo būdas: Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.

Galiojimo laikas: 24 mėnesių.

Naudojimo būdas: Virimo laikas: 2 minutės.

Alergenai: Gali būti sojos pėdsakų.

Maistinė vertė 100 g: Energijos kJ 1560 kcal 368 Riebalai 3,3 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,1 g) Angliavandeniai 68,5 g (iš kurių cukrų 1,8 g) Ląstelienos 3,3 g Baltymai 14,4 g Druska 0,2 g

svoris 0,250 kg
Markės pavadinimas

Kilmės šalis

Italija

Mokesčio tarifas

4

Atsiliepimai

Tačiau yra atsiliepimų.

Būkite pirmas, įvertinęs „Kiaušinių tagliolini su Bianchetto triufeliais 250 gr“