Oscietra karališkieji ikrai

45,90 - 1.590,00

Rusiško eršketo (Acipenser gueldenstaedtii) ikrai. Jis gaunamas iš subrendusio eršketo 12 metų. Kiaušiniai yra nuo 2,9 iki 3,1 mm skersmens, glotnios ir aksominės tekstūros. Sodrūs ir sudėtingi aromatai, spalva nuo pilkos iki rudos, net aukso geltonumo. Skonį pabrėžia subtilus Malossol sūdymas.

SAUGIOS MOKĖJIMOS
  • Juostelių
  • Visa kortelė
  • "MasterCard"
  • "American Express
  • Atraskite kortelę
  • PayPal
  • Mokėkite Apple

Amūro eršketo (Acipenser schrenckii) ikrai yra išskirtinių tvaraus veisimo pastangų rezultatas, sėkmingai vykdomas pažangiausiame pasaulyje vandens ūkyje, esančiame Kinijoje. Ši išskirtinė struktūra, esanti savo sektoriaus priešakyje, yra įsipareigojusi saugoti ir išsaugoti šią brangią eršketų rūšį, užtikrindama etišką ir pagarbų požiūrį į aplinką.

Aukštos kokybės ikrų gamyba reikalauja laiko ir kantrybės. Tik po 12 metų augimo eršketai pasiekia brandą, reikalingą subtiliam jų brangiųjų kiaušinėlių ištraukimui. Šis kruopštus ir pagarbus eršketų gyvavimo ciklo procesas garantuoja išskirtinės kokybės, neprilygstamo tobulumo ir skonio ikrų gamybą.

Šių ikrų perlai skiriasi nuo pusiau kieto iki kieto, o grūdelių dydis siekia nuo 3,1 iki 3,3 mm, o kartais net ir didesnio dydžio, todėl burnoje jaučiamas malonus pojūtis. Jų spalvų spektras, nuo ryškiai rudos iki aukso geltonumo, yra tikra šventė akims, bet kokiam stalui suteikianti prabangos ir rafinuotumo.

Šių skanių ikrų skonis yra skonių simfonija. Subtilus lazdyno riešutų pagrindas – vaisių nata, kuri suteikia stebėtiną pusiausvyrą. Jo kreminė glazūra apgaubia gomurį apgaubiančiu ir džiuginančiu malonumu, suteikdama tikrai nepakartojamą jutiminį potyrį.

Išskirtinei ikrų kokybei ir nepaprastam skoniui užtikrinti naudojamas Malossol procesas – tradicinis rusiškas metodas, reiškiantis „lengvai sūdytas“. Ši technika pabrėžia natūralų ikrų gėrį, vengiant jų išskirtinius skonius pridengti per dideliu druskos kiekiu.

Tvari akvakultūra kartu su aukštu ikrų perdirbimo meistriškumu daro šį delikatesą tikru gastronomijos brangakmeniu. Galite išdidžiai mėgautis šiais Amūro eršketų ikrais, žinodami, kad prisidedate prie svarbios rūšies apsaugos ir išsaugojimo ir tuo pačiu mėgaujatės neprilygstamos kulinarinės patirties malonumu. Nepriklausomai nuo to, ar mėgaujatės laisvalaikiu, ar ypatingoje šventėje, Amūro eršketo ikrai suteiks elegancijos ir rafinuotumo, kurie kiekvieną akimirką pavers nepamirštama.

Sudėtis: eršketų ikrai, druska

Kilmė: Italija

Organoleptinės savybės: vidutinio/stambaus dydžio kiaušiniai, pilkos spalvos su triukšmingais atspalviais, nuo rudos iki auksinės; stiprus ir tvirtas skonis

Laikymo sąlygos: laikyti šaldytuve 0°/+4°C temperatūroje

Vartojimo sąlygos: mėgaukitės ikrais atskirais, šaukštais po vieną arba kaip garnyrą prie žuvies pagaminto pirmojo ir antrojo patiekalų

Galiojimo laikas: 90 dienų nuo supakavimo šviežiems ikrams, 180 dienų nuo pakavimo ikrams, kurie šiek tiek pasterizuojami. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 3 dienas

Alergenai: žuvis ir jos produktai

Maistinės vertės 100 g (gali būti sezoninių skirtumų):
Energija: 927kJ / 221kcal
Riebalai: 11 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,4 g
Angliavandeniai: 4,8 g, iš kurių cukrų 0,3 g
Baltymai: 26 g
Druska: 2,9 g

svoris N / A
Formatas

30 gr., 50 gr., 100 gr., 1000 gr

Markės pavadinimas

HS kodas

16043100

Mokesčio tarifas

22

Kilmės šalis

Italija

Atsiliepimai

Tačiau yra atsiliepimų.

Būkite pirmas, įvertinęs „Royal Oscietra Caviar“