Parmezano sūrio ir Bianchetto triufelių kremas 80 gr

6,66

Specialūs patiekalai su Parmigiano Reggiano ir Bianchetto triufeliais. Keptuvėje paruoškite Specialità con Parmigiano e Tartufo padažą, nusausinkite makaronus, patroškinkite 1/2 minutės ir pridėkite parmezano, kad užbaigtumėte patiekalą.

parduota

SAUGIOS MOKĖJIMOS
  • Juostelių
  • Visa kortelė
  • "MasterCard"
  • "American Express
  • Atraskite kortelę
  • PayPal
  • Mokėkite Apple
EAN: 8388776819036 COD: 9036 Kategorija: tag: , , , , ,

Parmigiano Reggiano ir Bianchetto triufelių kremas yra autentiškas kulinarinis malonumas, kuriame SKVN Parmigiano Reggiano turtingumas derinamas su Bianchetto triufelio aromatinga elegancija. Šis skanėstas pateikiamas praktiškame 80 gramų indelyje, paruoštame jūsų virtuvei pasiūlyti tikrą skonių sprogimą.

Šio kremo pagrindas sukurtas kruopščiai, parenkant aukštos kokybės ingredientus, užtikrinančius kreminę tekstūrą ir nepaprastą skonį. Kremas suteikia grietinėlei aksominio minkštumo, o Parmigiano Reggiano DOP, pagamintas iš pieno, druskos ir šliužo fermento, suteikia tvirtą ir sudėtingą skonį. Baltasis triufelis (Tuber borchii Vitt.) yra žavus priedas, kurio yra 3%. Subtilus ir rafinuotas aromatas gražiai dera su parmezano skoniu, sukuriant rafinuotą skonį. Kukurūzų krakmolas naudojamas kremui stabilumui suteikti, užtikrinant sklandžią ir malonią gomurio tekstūrą.

Norint išnaudoti visas šio produkto savybes, vienam žmogui rekomenduojame naudoti 40-45 gramus kremo. Suskystinti galite pakaitinę keptuvėje kartu su makaronų virimo vandeniu apie minutę. Šis metodas leidžia skoniams optimaliai susimaišyti, sukuriant sodrų ir skanų patiekalą. Šis kremas puikiai tinka jūsų mėgstamų patiekalų skoniui sustiprinti. Kadangi jame nėra glitimo, jis tinka įvairiems mitybos poreikiams. Nudžiuginsite savo gomurį su šiuo Parmigiano Reggiano ir baltųjų triufelių kremu, kiekvieną patiekalą paversdamas aukščiausios klasės kulinarine patirtimi.

Sudėtis: grietinėlė, Parmigiano Reggiano DOP 5% (pienas, druska, šliužo fermentas), kukurūzų krakmolas, Bianchetto triufelis 3% (Tuber borchii Vitt.), druska, kvapiosios medžiagos. Rūgštiklis: E270. Pieno kilmė: Italija.

Galiojimo laikas: 36 mėnesių.

Naudojimas: Norint maksimaliai išnaudoti produkto savybes, vienam žmogui rekomenduojame sunaudoti 40-45 g grietinėlės, suskystinti ją kaitinant keptuvėje 1 minutę su makaronų virimo vandeniu.

Organoleptinės savybės: Išvaizda: vientisa Spalva: kreminė linkusi į baltą Kvapas: tipiškas Skonis: natūralus, tipiškas ir malonus, pažymėtas triufeliais Konsistencija: kompaktiška kreminė Būklė: kieta

Alergenai: Produkte yra alergiją sukeliančių medžiagų arba produktų, kurių sudėtyje yra tokių komponentų: pienas. Sudėtyje nėra glitimo. Sudėtyje yra konservantų (E270).

Maistinė vertė 100 g: Energija Kj 1361 / Kcal 330 Riebalai 33 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 24 g Angliavandenių 4,5 g iš kurių cukrų 1,5 g Ląstelienos 0,5 g Baltymai 2,9 g Druska 0,79 ,XNUMX g

svoris 0,080 kg
Markės pavadinimas

Mokesčio tarifas

10

Atsiliepimai

Tačiau yra atsiliepimų.

Būkite pirmas, įvertinęs „Kremas su parmezano sūriu ir Bianchetto triufeliais 80 gr“