Košerinis triufelių padažas 80 gr

6,84 - 15,90

Prieskoniai grybų ir triufelių pagrindu. Košerinis sertifikuotas. Idealiai tinka skrebučiams ir pirmiesiems patiekalams pagardinti.

SAUGIOS MOKĖJIMOS
  • Juostelių
  • Visa kortelė
  • "MasterCard"
  • "American Express
  • Atraskite kortelę
  • PayPal
  • Mokėkite Apple

Šis nepaprastas grybų ir triufelių pagardas yra skonio ir aromato sprogimas, košerinis sertifikuotas, garantuojantis maksimalią kokybę ir atitikimą žydų maisto tradicijoms. Dėl savo universalumo jis puikiai tinka bet kokiam patiekalui praturtinti, suteikia rafinuotumo ir subtilumo.

Švieži ir skanūs pievagrybiai (agaricus bisporus) yra pagrindinis šio pagardo ingredientas. Dėl savo subtilaus skonio ir sultingos tekstūros jie suteikia malonumo ir skonių harmonijos, kuri užkariauja gomurį.

Kruopščiai parinktas saulėgrąžų aliejus užbaigia šio užpilo pagrindą, suteikia švelnumo ir lengvumo, leidžiančio pilnai išryškėti skoniams. Šis aliejus yra puikus partneris, norint sustiprinti grybų ir trumų aromatą, jų nepersunkinant.

Vasarinis triufelis (tuber aestivum vitt.) yra išskirtinis šio pagardo elementas, atnešantis su niekuo nesupainiojamą ir apgaubiantį šio skanėsto aromatą. Intensyvaus aromato ir būdingo skonio vasarinis triufelis kiekvienam patiekalui suteikia elegancijos ir paverčia jį tikra pojūčių švente.

Puikių ingredientų derinį užbaigia aromatinių augalų pasirinkimas, kurie dar labiau praturtina pagardo skonio profilį. Aromatinės natos susilieja į skonių simfoniją, suteikdamos nepaprastą skonio potyrį.

Košerinis sertifikuotas, šis pagardas gerbia maisto tradicijas ir garantuoja aukščiausią naudojamų ingredientų kokybę ir grynumą. Dėl savo universalumo jis puikiai tinka skrebučiams praturtinti, suteikti jiems rafinuotumo ir pagardinti pirmuosius patiekalus, kuriant gurmaniškus patiekalus, kurie užkariaus kiekvieno gomurį.

Naudojami ingredientai yra kruopščiai atrinkti, garantuojantys šviežumą ir kokybę. Kiekvienam 110 g gatavo produkto sunaudojama 100 g šviežių grybų, todėl šis pagardas suteikia autentiškų ir sveikų skonių koncentraciją.

Šis grybų ir triufelių pagardas yra tikras kulinarinis malonumas, jausmų šventė, kuri kiekvieną patiekalą pavers nepamirštama patirtimi. Leiskite save užkariauti apgaubiančių šio pagardo aromatų ir subtilių skonių ir pasinerkite į kulinarinę prabangos ir delikateso kelionę. Patirkite jo universalumą virtuvėje ir sužinokite, kaip bet koks patiekalas gali būti paverstas gastronominiu šedevru su šiuo košeriniu sertifikuotu pagardu.

Sudėtis: pievagrybiai (agaricus bisporus), saulėgrąžų aliejus, vasarinis triufelis 5% (tuber aestivum vitt.), druska, aromatiniai augalai, kvapioji medžiaga, natūrali kvapioji medžiaga. Šviežių grybų sunaudota 110 g 100 g gatavo produkto.

Galiojimo laikas: 24 mėnesių.

Kaip naudoti: Idealiai tinka skrebučiams ir pirmiesiems patiekalams pagardinti.

Alergenai: Produkte nėra alergiją sukeliančių medžiagų. Sudėtyje nėra glitimo ar konservantų.

Maistinė vertė 100 g: Energija Kj 1108 / Kcal 269 Riebalai 25,1 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,7 g Angliavandenių 2,9 g iš kurių cukrų 0 g Ląstelienos 7,5 g Baltymai 4,1 g Druska 0,5 ,XNUMX g

svoris N / A
Formatas

80 gr., 500 gr

Markės pavadinimas

Kilmės šalis

Italija

HS kodas

21039090

Mokesčio tarifas

10

Atsiliepimai

Tačiau yra atsiliepimų.

Būkite pirmas, įvertinęs „Košerinis triufelių padažas 80 gr“