Juodasis vasarinis triufelių trumų padažas

3,75 - 16,50

Juodasis vasarinis triufelių ir grybų padažas. Idealiai tinka kaip pagardas skrebučiams ir įdarams užkandžiams, pirmajam ir antrajam patiekalui, omletui ir kaip visų patiekalų su trumais pagrindas.

SAUGIOS MOKĖJIMOS
  • Juostelių
  • Visa kortelė
  • "MasterCard"
  • "American Express
  • Atraskite kortelę
  • PayPal
  • Mokėkite Apple

Šis nepaprastas vasariškas juodųjų triufelių ir grybų padažas – tai skonių ir aromatų sprogimas, kiekvienam patiekalui suteikiantis prabangos ir rafinuotumo. Dėl savo universalumo jis puikiai tinka kaip pagardas įvairiems kulinariniams gaminiams, nuo paprastų skrebučių iki sudėtingesnių patiekalų.

Auginti grybai (Agaricus bisporus) sudaro šio padažo pagrindą, suteikia jiems subtilų skonį ir sultingą tekstūrą. Kruopščiai parinktas aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus ir saulėgrąžų aliejus papildo padažo pagrindą savo minkštumu ir lengvumu, sustiprina grybų ir trumų skonį. Vasarinis triufelis (Tuber aestivum Vitt.), pasižymintis būdingu aromatu ir nepakartojamu skoniu, yra išskirtinis šio padažo ingredientas. Su 1% vasarinių triufelių šis padažas bet kurį patiekalą paverčia gurmanišku delikatesu, pridedant elegancijos ir rafinuotumo. Profesionaliai atrinktos juodosios alyvuogės praturtina padažą intensyviu skoniu ir šiek tiek kartoka nata, sukurdamos skonių harmoniją, kuri džiugins gomurį. Ingredientai kruopščiai derinami su druska ir aromatu, kad būtų pasiektas tobulas skonio ir aromato balansas, garantuojantis neprilygstamo šviežumo ir gėrio padažą.

Šis vasariškas juodųjų triufelių ir grybų padažas puikiai tinka pagardinti crostini ir įdarus užkandžiams, pirmajam ir antrajam patiekalui, kiekvienam patiekalui suteikiant subtilumo. Jo universalumas taip pat apima omletus, pakeldamas jų skonį į naujas skanumo aukštumas. Tai, kad jis yra visų triufelių patiekalų pagrindas, suteikia rafinuotumo ir prabangos, kiekvieną patiekalą paverčiant nepaprasta kulinarine patirtimi. Kiekvienas šaukštas šios vasaros juodųjų triufelių ir grybų padažo siūlo pojūčius užburiančią skonių simfoniją. Neabejotinas vasarinių triufelių skonis, derinamas su auginamų grybų gerumu ir aliejų subtilumu, kiekvieną patiekalą pavers tikra švente gomuriui. Nesvarbu, ar tai būtų ypatinga vakarienė, ar kasdieniai pietūs, šis vasariškas juodųjų triufelių ir grybų padažas kiekvieną akimirką pavers malonumo ir pasitenkinimo proga. Atraskite šio skanėsto naudojimo virtuvėje malonumą ir leiskite save užkariauti jo gerumu ir rafinuotumu. Pasidalykite šia nepakartojama kulinarine patirtimi su savo artimaisiais ir mėgaukitės privilegija paragauti juodojo vasarinio triufelio – tikro gastronominio tobulumo.

Sudėtis: kultivuoti grybai (Agaricus bisporus), aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, saulėgrąžų aliejus, juodosios alyvuogės, 1% vasariniai triufeliai (Tuber aestivum Vitt.), kvapiosios medžiagos, druska.

Galiojimo laikas: 36 mėnesių.

Naudojimas: Norint maksimaliai išnaudoti produkto savybes, vienam žmogui rekomenduojama sunaudoti 15-20 g grietinėlės, 5 minutes kaitinant keptuvėje, įpylus tik druskos ir aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus. Idealiai tinka kaip pagardas skrebučiams ir įdarams užkandžiams, pirmajam ir antrajam patiekalui, omletui ir kaip visų patiekalų su trumais pagrindas.

Alergenai: gaminyje nėra alergiją sukeliančių medžiagų ar produktų, kurių sudėtyje yra tokių komponentų. Surinkimo, perkėlimo ir apdorojimo metu gaminiui nekyla kryžminio užteršimo pavojaus. Sudėtyje nėra glitimo ar konservantų.

Maistinė vertė 100 g: Energija Kj 1465 / Kcal 356 Riebalai 36 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 4,7 g Angliavandenių 2,9 g iš kurių cukrų 0,2 g Ląstelienos 1,8 g Baltymai 3,2 g Druska 1,5 ,XNUMX g

svoris N / A
Formatas

80 gr., 180 gr., 500 gr

Markės pavadinimas

Kilmės šalis

Italija

HS kodas

21039090

Mokesčio tarifas

10

Atsiliepimai

Tačiau yra atsiliepimų.

Būkite pirmas, įvertinęs „Juodojo vasaros triufelių trumų padažas“