Triufelių padažas, juodųjų triufelių padažas be glitimo 180 gr

5,40

Jei norite savo patiekaluose parodyti eleganciją, neatsisakydami paprastų dalykų natūralumo ir skonio, paragaukite mūsų juodojo triufelio padažo. Toks paruošimas yra „gatavų“ padažų karalienė. Jis ruošiamas su juodaisiais triufeliais ir puikiai tinka prie tokių paprastų patiekalų kaip kiaušinių makaronai, kepti kiaušiniai ir žalia mėsa. Idealus skonio ir tikslumo derinys.

17 prieinama

SAUGIOS MOKĖJIMOS
  • Juostelių
  • Visa kortelė
  • "MasterCard"
  • "American Express
  • Atraskite kortelę
  • PayPal
  • Mokėkite Apple

Mūsų juodųjų triufelių trumų padažas yra kulinarinės elegancijos ir rafinuotumo simbolis, tačiau neatsisakoma paprastų dalykų autentiškumo ir skonio. Šis gaminys yra „gatavų“ padažų karalienė, gaminamas su rūpesčiu ir aistra, naudojant brangųjį juodąjį triufelį, ir puikiai derinamas su daugybe patiekalų.

Juodasis triufelis su savo apgaubiu aromatu ir unikaliu skoniu yra ingredientas, dėl kurio šis padažas tampa tikru gastronomijos papuošalu. Su 1% vasarinių triufelių (Tuber aestivum Vitt.) kiekvienas degustavimas yra nepamirštama skonio ir tikslumo patirtis.

Pievagrybiai (Agaricus bisporus), sudarantys 50% padažo, suteikia malonaus gaivumo ir skonio sotumo, sukuria puikų balansą su juoduoju triufeliu.

Subtilus ir lengvas saulėgrąžų aliejus – tai ingredientas, kuris viską suriša ir sujungia, suteikdamas padažui malonaus minkštumo. Grietinėlė prideda kremiškumo, todėl padažas tampa nenumaldomai aksominis.

Švelniai apkeptas svogūnas suteikia saldumo ir skonio gilumo, o aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus suteikia subtilumo ir autentiškumo.

Druska, česnakai, petražolės ir pipirai sustiprina juodojo triufelio skonį, sukurdami subalansuotų ir malonių skonių derinį.

Rūgštinanti pieno rūgštis išsaugo padažo šviežumą, o aromatas išryškina skonių sudėtingumą, todėl šis padažas yra nepaprasta kulinarinė patirtis.

Produktas yra be GMO, garantuojantis tikrą ir autentišką, kulinarines tradicijas gerbiantį padažą.

Juodasis triufelis trumų padažas puikiai tinka prie paprastų, bet skanių patiekalų. Jis puikiai tinka prie kiaušinių makaronų, keptų kiaušinių ir žalios mėsos, todėl kiekvienam gaminiui suteikia elegancijos ir rafinuotumo.

Atraskite malonumą naudojant juodųjų triufelių trumų padažą virtuvėje ir leiskite save sužavėti jo gerumu ir rafinuotumu. Pasidalykite šia nepakartojama kulinarine patirtimi su savo artimaisiais ir mėgaukitės privilegija paragauti juodojo triufelio – tikros gastronominės kompetencijos. Juodųjų triufelių trumų padažas kiekvieną patiekalą pavers gomurio švente, todėl jūsų stalas taps rafinuoto kulinarinio malonumo vieta.

Sudėtis: Pievagrybiai (Agaricus bisporus) 50%, saulėgrąžų aliejus, grietinėlė, svogūnai, vasariniai triufeliai 1% (Tuber aestivum Vitt.), druska, aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, česnakai, petražolės, pipirai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: pieno rūgšties rūgštis; aromatas. Produkte nėra GMO.

Galiojimo laikas: Suvartoti per 24 mėnesius. Garantuotas tinkamumo laikas: 3/4 (18 mėnesių).

Naudojimo būdas: toks, koks yra, paruoštas naudojimui.

Organoleptinės savybės: Konsistencija: kreminė Spalva: šviesiai ruda Kvapas: būdingas grybams ir triufeliams Skonis: būdingas grybams ir trumams

Alergenai: Sudėtyje yra: pienas. Gali būti riešutų pėdsakų. Be glitimo.

Pirminė pakuotė: Stiklinis indas + skardos dangtelis.

Maistinė vertė 100 g produkto: Energija: 1193 kJ / 290 kcal Riebalai: 30 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 4,6 g Angliavandenių: 1,7 g iš kurių cukrų 1,1 g Baltymai: 2,5 g Druska: 1,7 g

svoris 0,180 kg
Markės pavadinimas

Kilmės šalis

Italija

HS kodas

21039090

Mokesčio tarifas

10

Atsiliepimai

Tačiau yra atsiliepimų.

Būkite pirmas, įvertinęs „Triufelių padažas, juodasis triufelių padažas be glitimo 180 gr“